Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neštěstí na Konopišti: Plný skákací hrad se převrátil, 7 dětí se zranilo!

Drama na Konopišti: Plný skákací hrad se převrátil, 7 dětí se zranilo!
Drama na Konopišti: Plný skákací hrad se převrátil, 7 dětí se zranilo!  (Autor: Trans Hospital Plus)
Autor: dce - 
3. června 2018
16:13

Špatně skončily sobotní radovánky pro sedm rodin, které si jely užít narozeninovou akci jednoho rádia na Konopišti. Skákací hrad, ve kterém řádili jejich potomci, se náhle převrátil a sedm dětí se zranilo. Celou věc šetří policie.

Skákací hrad připravili pořadatelé jako jednu z atrakcí v rámci koncertu rozhlasové stanice na Konopišti. Jenže právě skákací hrad se v jednu chvíli náhle převrátil. Uvnitř bylo v tu chvíli několik dětí a sedm z nich se zranilo!

Ve většině případů šlo podle FTV Prima jen o modřiny a odřeniny, jedno z dětí si ale zlomilo čelist a lékaři ho museli převést do Thomayerovy nemocnice v Praze. Celou věc nyní šetří policisté a zjišťují, zda šlo o nešťastnou náhodu, či za převrácení hradu někdo může.

jan007 ( 8. června 2018 08:37 )

Pravda je jak je něco zdarma tak seto muže strhout,a že se lidi neuměj chovat a jsou nedbaly je taky pravda.Ovšem provozovatel nese plnou odpovědnost za provoz atrakce.

Gasy ( 5. června 2018 22:51 )

Dobrý den, můžete se mi prosím ozvat na email gasy@seznam.cz. Mockrát děkuji.

Gasy ( 5. června 2018 22:48 )

Dobrý den, můžete se mi prosím ozvat na email gasy@seznam.cz, hledám lidi co u toho byli. Moc děkuji.

TerezaF ( 5. června 2018 11:38 )

 Dobry den, prosim nemate nekdo fotky skakaciho hradu kolik na nem bylo doopravdy deti? Byla bych Vam moc vdecna zasilat muzete na email bublinka123@post.cz jeste jednou moc dekuji

BarboraK ( 4. června 2018 19:55 )

 Byla jsem tam s dětmi asi půl hodiny před tím, než se to stalo. Mám foto, kdy tam bylo 17-18 dětí a to jich tam bylo i víc....slečna si celou dobu psala na telefonu.... Mrzí mě to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání