Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řidič málem srazil cyklistu, ten na něj vytáhl obří nůž a začal se dobývat do jeho auta

Muž s nožem napadl řidiče poté, co ho málem srazil z kola.
Muž s nožem napadl řidiče poté, co ho málem srazil z kola.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
1. června 2018
22:38

Konflikty na silnici mezi řidiči nejsou výjimečné. Když doprava houstne, nervy povolují. V Londýně došlo ke sporu, který byl vyhrocený na ostří nože. Doslova.

Jeden z řidičů, který stál se svým modrým vozem značky Volkswagen v zácpě, měl už po krk stání v koloně a rozhodl se, že z ní vyjede. Jenže v tu chvíli vedle něj jel cyklista, do kterého málem narazil.

Muže na kole neopatrný a bezohledný manévr natolik rozhněval, že se řidiče, který kousek opodál naboural, rozhodl napadnout. Vytáhl na něj obří nůž, jehož čepel dosahovala délky snad 25 centimetrů.

S nožem se snažil rozbít okénka vozu řidiče, který se snažil pláchnout i s autem, ale marně. Cyklista ho oběhnul a na vůz zaútočil z druhé strany. Tam už se mu okénko již rozbít podařilo. V tu chvíli vzal řidič nohy na ramena.

Poté, co pláchl, se dal útočník na ústup. „Policie byla přivolána ve středu 30. května kolem páté hodiny odpolední k případu, kdy muž rozbil okénko na londýnské silnici v Croydonu,“ řekla policejní mluvčí Daily Mailu.

Oběť, devatenáctiletý muž při pokusu, se srazil s dalším vozidlem a poté unikl pěšmo. Podezřelý ho následoval,“ dodala. Policisté nadále případ vyšetřují a po muži s obřím nožem pátrají. O pomoc žádají případné svědky.

salto ( 2. června 2018 10:51 )

Rodilý angličan?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání