Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná smrt na kolejích v Prešově: Irina (†18) se po pádu z 8. patra nabodla na tyč

Autor: dce - 
29. května 2018
10:53

Drama si v noci na úterý prožili obyvatelé Prešova na Slovensku. Z okna místní studentské ubytovny vypadla teprve osmnáctiletá studentka Irina. Krásná dívka byla na místě mrtvá - po pádu se nabodla na železnou tyč!

Irina Lozynska (†18) zahynula v pondělí krátce před desátou večer po pádu z osmého patra studentské ubytovny v Přešově. Serveru Pluska.sk řekli svědci, že patrně vyskočila - v pokoji byla tou dobou totiž sama. Na místo byli přivolaní lékaři, kteří ji ani přes rychlou pomoc nedokázali zachránit.

Dívka se po pádu navíc nabodla stehnem na přibližně půlmetrovou železnou tyč řetězového hrazení, které odděluje parkoviště od zeleně u ubytovny.

Irina pocházela z Ukrajiny z města Ivano-Frankivsk a v Prešově studovala druhým rokem na Fakultě výrobních technologií Technické univerzity v Košicích. Pro její kamarády ale i další studenty, kteří na kolejích bydlí, to byl otřesný zážitek. "Znali jsme ji. Nechápeme, co se mohlo stát," řekli Plusce dva mladíci z Ukrajiny. Celou věc nyní vyšetřuje policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání