Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

»Těhotná« žena si stěžovala na bolesti: Z břicha jí vytáhli kilo marihuany!

Mexičance (37) gynekologové vyoperovali kilogram marihuany!
Mexičance (37) gynekologové vyoperovali kilogram marihuany!  (Autor: CEN)
Autor: csk - 
27. května 2018
21:11

Na tento případ doktoři z Mexico City dlouho nezapomenou! Údajně těhotná sedmatřicetiletá žena si stěžovala na bolesti břicha. Lékaři jí ale místo dítěte z břicha vyndali kilogram marihuany.

Začalo to jako docela obyčejné těhotenské problémy. Pacientka Gloria S. přijela do nemocnice s bolestmi břicha a stížností, že přestala cítit pohyby svého dítěte. Když bezradní lékaři nedokázali najít srdeční puls plodu, převezli ji na specializované porodní oddělení a tam se gynekologové nestačili divit!

„Těhotnou“ ženu pro jistotu urychleně operovali, ale místo nenarozeného dítě v jejích útrobách našli kilogram čerstvě posbírané marihuany. Na rostlinách, které byly přichyceny k její vagíně, byly dokonce kusy hlíny!

Žena byla po operaci zadržena a čelila obvinění ze „zločinu proti zdraví“. Soud však nakonec vazbu zrušil a kriminalisté případ dále vyšetřují. Pravdou ovšem je, že z naprosto stejného přečinu byla žena souzena už dvakrát, a to v letech 2010 a 2015. Gloria uvedla, že žije ve městě Ixtapaluca ve státě Mexiko, ale odmítla prozradit, kde k drogám přišla.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání