Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Otec zapomněl adoptované dítě v autě: Holčičku (†1) zabilo vedro

Autor: csk - 
26. května 2018
12:54

Tragický omyl se stal osudným pro roční děvčátko v americkém Nashvillu. Adoptivní otec malé dítě zapomněl v autě a holčička celodenní vedra nepřežila.

Matt Barker vezl ve čtvrtek ráno své dvě dcerky autem do družiny. V osm hodin se vrátil domů a vyrazil na služební cestu. Bohužel si neuvědomil, že adoptovanou Kateru v autě zapomněl.

Jeho manželka Jenny jela děti večer vyzvednout, ale dozvěděla se, že mladší Katera do družiny vůbec nedorazila. Vyděšená matka okamžitě zavolala policii a jela obratem domů. Tam objevila malou Kateru v autě a ihned přivolala záchranku. I přes duchapřítomné poskytnutí první pomoci a rychlý příjezd zdravotníků děvčátko cestu do nemocnice nepřežilo.

Přes den dosahovaly teploty přes třicet stupňů Celsia, ale v autě bylo více než padesát. Malé dítě nemělo šanci vysoké teploty přežít.

Zdrcený otec v ten den večer přiletěl zpět do Nashvillu. Policie Barkera neobvinila z trestného činu, protože on i manželka s úřady spolupracovali a tragédie velmi litují. Zesnulé děvčátko adoptovali teprve nedávno.

VIDEO: Matka nechala dítě v rozpáleném autě, pomoci museli kolemjdoucí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání