Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zoufalá sestra Tibora (†17), který zemřel na festivalu: Kamarádi ho tam nechali!

Autor: ljš - 
26. května 2018
15:28

Dlouhé hodiny ho hledali, až přišla ta nejhorší zpráva! Sedmnáctiletý slovenský student Tibor zemřel poté, co s kamarády vyrazil na pivní festival. Bohužel na akci zůstal sám a v opilosti zřejmě spadl do přehrady...

"Šel na pivní festival s kamarády ze základní školy ze Zákamenného. Jenže oni odešli domů dřív bez něho, nechali ho tam a...," řekla serveru Čas.sk se slzami v očích Tiborova sestra.

Podle svědků viděli mladíka tancovat v baru s neznámou blondýnkou, blízcí tak do poslední chvíle doufali, že mohl jet domů stopem a někde se zdržel. Bohužel pak ale přišla ta nejhorší zpráva.

Chlapcovo tělo našli záchranáři bez známek života v Oravské přehradě. "Lékařka konstatovala smrt bez cizího zavinění," uvedla policejní mluvčí.

Lidé na sociálních sítích z Tiborovy smrti vinili organizátory festivalu, rodina s tím ale nesouhlasí. "My se na ně nezlobíme, pomáhali nám ho hledat od první chvíle," uvedl Tiborův bratr Pavol.

Chlapec navíc zemřel až po akci. "Festival skončil ve dvě v noci, Tibor pokračoval v zábavě ve městě a utopil se kolem čtvrté ráno, tedy ne během festivalu," uvedl organizátor Miloš Kmošek.

20tina12 ( 26. května 2018 23:20 )

 No vy jste chytraci co vědí kdo za to může a kdyby coby jakby.... jděte do háje. Stalo se.

Ivana Poláková ( 26. května 2018 20:21 )

 Nechápu. 17-ti letej kluk a nalitej na nějaký chlastačce? Rodičům bych dala do tlamy. Je mi ho vážně líto.

mrdkazkrtka ( 26. května 2018 18:54 )

my jsme v 17. letech pili čůčo a ten západní výdobytek západního dobytka nějaké zkurvené chlastací festivaly jsme neměli - proto jsme také přežili - vinu nesou jednoznačně hloupí rodiče !!! A neotravujte příště podobnejma "zprávama" !

odol ( 26. května 2018 15:51 )

 Určitě bylo důležité aby ve svém věku byl účastníkem toho festivalu!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání