Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mluvit o něm není bezpečné! Z koho má pašeračka Tereza strach?

Autor: Lucie Šulcová - 
26. května 2018
05:20

Velmi otevřená zpověď, která má ale i nadále svá tajemná místa! Tereza H. (22), která je v Pákistánu obviněná z pašování devíti kilogramů heroinu, zaslala Blesku další dopis, ve kterém se ale opět vyhnula několika odpovědím. 

Tereza s Bleskem komunikuje skrze pákistánského advokáta Gull Hassana Khana, který má možnost se s ní vždy, když jde k soudu, setkat. V posledním dopise zodpověděla několik dalších otázek a obsáhle se také vyjádřila ke své bývalé kamarádce Simoně.

Reagovala tak na vyjádření, která o ní Simona poskytla českým médiím. "Když vás dostane do kriminálu tzv. nejlepší kamarádka, staví svou kariéru na vašem neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná a všude kolem lže, jak když tiskne, tak to zamrzí, HODNĚ!!!" napsala Tereza Blesku.

K jinému rozhovoru, který o ní poskytl jí blízký člověk, se ale vyjádřit nechtěla. Je to přitom překvapivé, protože šlo o jejího bývalého advokáta. "K Zafarovi se vyjádřím později, teď to není bezpečné," uvedla.

Rozhovor s advokátem, na který má Terezy obavy reagovat ČTĚTE ZDE››

V předchozím dopise Blesk.cz pouze vysvětlila, proč se ho rozhodla vyměnit. "Můj bývalý právní zástupce nebyl seriózní a neposkytoval mi informace ze slyšení," napsala Blesku. "Mého nového právníka jsem zvolila na základě kladných recenzí vězeňkyň. Zatím mě utvrzuje v tom, že jsem vybrala správně. Snad za mě bude bojovat tak, jak mi slíbil a společnými silami se dopracujeme k výhře!" dodala.

Podle zdroje Blesku přitom na posledním slyšení obhájce skutečně odvedl velmi dobrou práci, když se mu podařilo zpochybnit svědectví celníka, který přebíral do úschovy heroin a další Tereziny zabavené věci.

Dopisy Terezy H. z vězení najdete v galerii na konci článku

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání