Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Po vážné nehodě porodila chlapečka v kómatu: Tři roky poté zemřela

Autor: dce - 
25. května 2018
16:11

Smutek prožívá rodina Američanky Sharisty Giles (†22), která se během těhotenství vybourala v autě. Žena skončila v kómatu, během kterého dokonce porodila zdravého chlapce. Sharista se po nějaké době probudila, nikdy se ale zcela neuzdravila. Rodina nyní prozradila, že před pár dny zemřela.

Sharista byla ve čtvrtém měsíci těhotenství, když se při návratu z koncertu s kamarády vybourala v autě. Přežila, ale utrpěla vážné poškození mozku a skončila v kómatu. V něm porodila i své dítě – chlapeček po narození vážil sotva 850 gramů. Jako zázrakem ale přežil a je zcela zdravý.

Sharista, které lékaři dávali jen dvouprocentní šanci na přežití, se po čtyřech měsících probrala. „Pokoušela se mluvit, mohla hýbat rukama a tak,“ prozradila médiím teta Sharisty. „Ale od té nehody byla prakticky upoutaná na lůžko.“

Sharista sledovala tři roky, jak její syn Leighton vyrůstá. Bohužel se její zdravotní stav náhle zhoršil a před pár dny zemřela. Co přesně smrt způsobilo, zatím není jasné.

„Velice nás to rmoutí, ale aspoň už netrpí. Náš milovaný anděl už tančí v nebi,“ uvedla její rodina v prohlášení na Facebooku.

cocumysvole ( 25. května 2018 17:06 )

Souhlasím plácaj to tam jak jim to přijde pod ruku. Ale co bysme chtěli. Za těch pár šupů co jim platí že?

andorea ( 25. května 2018 17:00 )

Nedávej jim tak záludné otázky když víš, že je to pod jejich rozlišovací schopnost.

jasnovidec01 ( 25. května 2018 16:59 )

Dokonce porodila dítě ve 4 měsící !!!!! a mělo 850 gramů ???to je blbost,dítě porozené ve 4 měsíci je potrat neschopný života..zárodek plodu v 16 týdnu není nijak dovyvinut proto nemá šanci na život.

majojo ( 25. května 2018 16:22 )

A teď se zamyslete, bulvy: a) porodila chlapečka v kómatu b) v kómatu porodila chlapečka Co je správně?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání