Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tibor (†17) zmizel na pivním festivalu: Našli ho mrtvého v přehradě

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
23. května 2018
12:29

Tragicky skončilo pátrání po sedmnáctiletém Tiborovi ze slovenské obce Zákamenné. Mladík vyrazil na nedaleký pivní fesival, cestou zpátky se po něm ale slehla zem. Policisté ho našli mrtvého v přehradě.

Tibor (†17) se naposledy ozval svému kamarádovi, kterému v neděli volal, že je na autobusovém nástupišti ve městě Námestovo, které se nachází přibližně 17 kilometrů od jeho domova. Od té doby o mladíkovi nikdo nic neslyšel a jeho telefon byl nedostupný. Policie po něm proto vyhlásila pátrání.

Po dvou dnech ale bohužel přišla smutná zpráva. "Bohužel, musím vám oznámit smutnou zprávu. Nezvěstný Tibor se dnes v podvečerních hodinách našel na hladině Oravské přehrady. Věnujme mu tichou vzpomínku," napsal v úterý na sociální síti místní poslanec Igor Janckulík.

Tibora našli v Oravské přehradě přímo u města Námestovo. Co se stalo, zatím není jasné. "Nehybné tělo ve 20:20 hod. na hladině Oravské přehrady asi 150 metrů od břehu na hladině našel kajakář. Je nám to velmi líto," potvrdil serveru Čas.sk Vladimír Mrekaj z Oravského záchranného systému.

Monikay ( 23. května 2018 15:12 )

Je divné kolik kluků už takto skončilo. proč je to k té vodě táhne? Je viděn na nádraží a pak v přehradě. Nedávno jednoho zase našli v potoce.

ProtiZeman ( 23. května 2018 13:53 )

Škoda kluka, ale na pivní festival ho neměli vůbec pustit a možná by ještě žil. Otázka je, jestli by zo za rok nedopadlo stejně. Rodině upřímnou soustrast.

kradu ( 23. května 2018 13:40 )

co dělal 17 fracek na festaku kde teče chlast

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání