Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pašeračka Tereza opět stanula před soudem: Outfit i chování jako filmová hvězda

Autor: dce, ČTK - 
22. května 2018
08:18

Tereza H., která měla z Pákistánu pašovat 9 kilogramů heroinu, stanula v úterý opět před soudem. Tentokrát zcela zahodila tradiční oděv a šátek a oblékla si černou košili a velké sluneční brýle. Před kamerami novinářů pak pohazovala vlasy jako filmová hvězda.

Na plánu úterního soudního stání v Lahore jsou výpovědi svědků, které měly proběhnout již minulý týden. Jednání bylo ale kvůli problémům s elektrárnou a neustálými výpadky proudu odročeno. Tereza, která si je zjevně vědoma svého "statusu" mediální hvězdy, si tentokrát oblékla zdánlivě nevinnou černou košili místo tradičních hábitů, které nosila na předchozí jednání.

Její příchod, snímaný kamerami místních médií, ale rozhodně nevinný nebyl. Tereza se jako vždy usmívala a pohazovala hřívou. Ani tentokrát nechyběl perfektní make-up, navíc Tereza přidala velké sluneční brýle, díky nimž nemusela obličej skrývat za složku s papíry.

Pákistánští celníci zadrželi mladou Češku 10. ledna, údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na let do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. Odtud se podle pákistánského tisku chystala pokračovat do Irska. Devět kilogramů drogy našli celníci v jejím kufru. Kromě Češky byl obviněn ještě jeden muž, který není z České republiky.

České ministerstvo spravedlnosti v březnu uvedlo, že Praha chce s Pákistánem uzavřít smlouvu o předávání vězňů. Úřad snahu zdůvodňuje právě případem Češky zadržené pákistánskými úřady se zásilkou heroinu.

Prazanda1990 ( 22. května 2018 23:10 )

Stále před sebou vidím hrdou a v pohodě jednající holkuů Jen tak dál Terezko. Jsem s Vámi tavaris, Stanley1000, blabolim atd.

ProtiZeman ( 22. května 2018 22:13 )

To je ale sakra opotřebovaný a zkušený právník

paul kratky ( 22. května 2018 19:20 )

Ta je bud vyjeta a nebo ma v hlave fakt mega nasra-no... Vubec ty gume nedochazi v jak vazny situaci je

Prazanda1990 ( 22. května 2018 17:37 )

Já nejsem ze Zlínska, jsem z Prahy děvče Vltavou křtěné. Proč si myslíte, že jsem z Moravy?

ProtiZeman ( 22. května 2018 17:24 )

Na těch dnešních fotkách vypadá jako Irenka z ***hošigutntág .. žádná modelka ani hérečka..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání