Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obrovská tragédie: Mišku (†4) přejel autobus, vlezl pod něj kvůli psovi?

Autor: lm - 
21. května 2018
11:43

K neskutečné tragédii došlo v pondělí ráno u slovenské obce Mojmírovce. Autobus tu srazil teprve čtyřletého chlapečka, který na místě zraněním podlehl. Podle místních patrně pod autobus vlezl kvůli psovi.

K dopravní nehodě došlo krátce po osmé hodině v obci nedaleko Nitry. Čtyřletému chlapci, kterého autobus srazil, už bohužel nebylo pomoci. Okolnostmi nehody se zabývá policie. 

Podle informací TV JOJ stál autobus na zastávce. Čtyřletému Miškovi zřejmě vběhl pes pod autobus a on ho chtěl vyndat. Chlapec si lehl pod autobus a v tu chvíli řidič vyrazil a Mišku nejspíš přejel. Řidič autobusu, ani cestující si ničeho nevšimli. Chlapečka našla až kolemjdoucí, která zavolala záchranku.

"Na lince tísňového volání 155 jsme přijali výzvu o pomoc zraněnému dítěti. Na místo jsme okamžitě vyslali posádku rychlé lékařské pomoci (RLP), bohužel lékař konstatoval smrt. Vzhledem k tomu, že jde o dítě, více informací k zásahu neposkytneme," řekla serveru Pluska.sk mluvčí Operačního střediska Zdravotní záchranné služby SR Alena Krčová.

Zdeněk Kopečný ( 21. května 2018 20:37 )

Že by to byl důvod k veselí?

jansochor ( 21. května 2018 17:23 )

Patrně šlo o Roma a tak se tím nikdo nezabýval, snad proto aby neměl problém s menšinou a takhle to dopadlo. Majorita nemívá ve zvyku ponechávat na frekventované ulici čtyřleté dítě bez dozoru. Z těchto indicií usuzuji že z 95% šlo o Romy a proto se lidi báli do toho míchat.

papouskova ( 21. května 2018 13:56 )

Je to nějaké divné...kde byla matka nebo jiná dospělá osoba? Přece 4 leté dítě nevenčí samo psa na frekventované ulici.

luklovah ( 21. května 2018 13:15 )

Samozřejmě je to velká tragedie ale nějak nevím proč nás informujete o dění na Slovensku.Určitě bohužel umřela spousta dětí po celém světě.

y1xcvbnm ( 21. května 2018 12:06 )

jak přišli na psa???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání