Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nehoda nákladního vozidla na D1: Dálnice na Prahu stála přes dvě hodiny

Autor: base, ČTK - 
18. května 2018
16:59

Dálnice D1 směrem na Prahu byla dnes více než dvě hodiny neprůjezdná kvůli nehodě nákladního auta na 102. kilometru poblíž Větrného Jeníkova. Převrácené vozidlo zasahovalo do obou jízdních pruhů. Dvě hodiny po poledni byl provoz obnoven v obou jízdních pruzích a kilometrové kolony se začaly rozjíždět. Havarované auto bylo odtažené na nejbližší parkoviště, řekla ČTK mluvčí krajské policie Dana Čírtková.

Policie dostala informaci o nehodě nákladního auta s hmotností do 7,5 tuny v dálničním úseku mezi Větrným Jeníkovem na 104. kilometru a Humpolcem na 90. kilometru kolem 11:30. "Nebylo tam žádné zranění" řekla ČTK ředitelka krajské záchranky Vladislava Filová. Alkohol u řidiče policisté dechovou zkouškou nezjistili.

K nehodě vyjeli i hasiči z Jihlavy, Pelhřimova a Humpolce. Policie odkláněla dopravu z dálnice na 112. kilometru u Jihlavy, k dálničnímu nájezdu v Humpolci auta jezdila přes Havlíčkův Brod. Kvůli husté dopravě na objízdné trase museli policisté řídit dopravu na křižovatce Tři Věžičky na dálničním přivaděči u Jihlavy.

hades ( 18. května 2018 16:48 )

On je to stejnej náklaďák, jako oktávka s drátěnou příčkou. Je to auto do 3,5t. Stačí řp skupiny B.

amej ( 18. května 2018 12:52 )

no, to mají lidé odlétající na čas z letiště VH určitě radost...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání