Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zásah vyšší moci? Soud s Terezou musel být opět odročen!

Autor: dce - 
16. května 2018
18:16

Už pět měsíců putuje Tereza H. (22) každý týden k soudu v Láhauru. Koncem dubna si konečně vyslechla obvinění, ve středu byly v plánu výpovědi svědků, na ty ale nakonec nedošlo. Soud musel být kvůli „zásahu vyšší moci“ odročen na příští týden.

Vypadá to, že se Tereza vylepšila zbytečně. I tentokrát byl soud bez jakéhokoliv jednání odročen. Sexy líčení, červené nehty, náušnice a náramek, dokonce i natočené vlasy tak přišly takříkajíc vniveč...

Mluvčí ministerstva zahraničních věcí Irena Valentová Blesku prozradila, že v celé provincii Panžáb v Pákistánu mají v poslední době velké problémy s elektřinou kvůli špatně fungující elektrárně. Soud byl nejprve odložen na odpoledne a nakonec byl odročen úplně na úterý příští týden.

„U soudu byl přítomen český honorární konzul, který Češce předal dopisy od rodiny a další pro rodinu od ní převzal. Podle vlastních slov je Češka v pořádku,“ uvedla Valentová.

Tereza je ve vazbě od 10. ledna 2018, kdy ji na letišti v Láhauru chytili celníci s 9 kilogramy heroinu v kufru. Češce hrozí až doživotí, je ale pravděpodobné, že trest, který dostane, bude o něco mírnější – přesto půjde o několik let v místním vězení. Česko totiž zatím nemá s Pákistánem smlouvu o vydávání zločinců.

ProtiZeman ( 19. května 2018 17:39 )

Mimochodem, to, jak nepohrdáš lidmi “od pásu” a tvůj bohatý slovník plný vulgarismů jsme si přečetli už tolikrát, že těmto blábolům už nikdo nevěří - snad kromě naivního Stanleyho.nehraj teď divadlo, ztrapňuješ se ještě víc. Chtěl bych vidět, jak se Bleskáči dnem a nocí pídí po odcizeném nicku Rve jim to žíly stejně, jako všem diskutujícím tady

ProtiZeman ( 19. května 2018 17:32 )

Tak už jen nevyhrožuj a jdi i se svou tupostí vstříc světlým zítřkům Je léto a čekají další kunčafti!

Stanley1000 ( 17. května 2018 09:31 )

Teď nevím, jestli jste tak hloupý, anebo se jenom děláte. Ve škole nevydržela jenom proto, že ji to nebavilo. Pokud jde o fabriku, tak jste ji asi viděl jenom z rychlíku. Makám u mašiny také a vím, že většinou mladí dlouho nevydrží, zvláště při "úžasných" platových podmínkách, nota bene tady na Moravě. Těch co vydrží přes půl roku je hrstka, většinou to vzdají po první výplatě. Tereza pracovala poctivě půl roku, bez absencí a měla i nějaké přesčasy, pak poměr řádně ukončila a šla poznávat svět. (Jak to dopadlo, je jiná kapitola). A nevím, kde jste vzal nízké nároky na gymnasiích. Díval jsem se na přijíačky z matiky a mohu říci, že, zatímco nemám problém s dcerou počítat její vysokoškolskou matiku (i dělník u mašiny si ještě z mládí může něco pamatovat), tady jsem se kolikrát pěkně zapotil. A mimochodem, vytrhujete z kontextu. Já tvrdil, že vydrží udržet kamennou tvář po rozsudku, než ji odvedou. Pak se zhroutí, ale jak ji známe, ne nadlouho. A ta Vaše poslední věta je vskutku "velice inteligentní".

Stanley1000 ( 17. května 2018 06:54 )

Je ve vazbě. I u nás se mohou ženy malovat a lakovat si nehty, pokud chtějí, tak i sexy oblékat, jdou - li před soudní tribunál. Pokud jde o to, kdo jí to kupuje, proč by měl? Když ji zatkli, měla u sebe jistě spoustu šminek a podobných serepetiček. Zatím není odsouzená, nejsou dle všeho připomínky k jejímu chování, takže je může používat dle libosti, když jde k soudu. Já vím, vy byste ji viděli nejraději zbídačenou, v slzách a aby ji museli podpírat, ale ona vám tu radost neudělá. A počítám, že i když ji odsoudí , tak vydrží, už kvůli tomu, aby všem nepřejícím neudělala tu radost a zhroucení si nechá až do cely.

11karel11 ( 16. května 2018 18:29 )

Co jeto za vězení, že ta kureva se tam může lakovat nechty a malovat, Kdo jí to kupuje. Že by za matraci?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání