Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Martin P. měl zavraždit tchyni i partnerku se synem (†2): Trestu unikne?!

Autor: dce - 
14. května 2018
09:55

Hrůzná vražda, která se odehrála loni v létě v Lázních Bělohrad, se patrně před soudem projednávat nebude! Státní zástupce už měl obdržet posudky z oboru psychiatrie a podle všeho je obviněný Martin P. duševně nemocný. Stíhání tak bude patrně zastaveno.

Martin P. (29) podle policie loni v srpnu zavraždil svou partnerku Markétu (†29), syna Filípka (†2) i tchyni Annu (†55). Masakr se odehrál v noci v domě rodiny v Lázních Bělohrad - zde pak ráno policisté našli tři zkrvavená těla, ale i podezřelého Martina P.

Muže krátce na to obvinili, on zatím stačil poničit dvě policejní cely. Podle příbuzných bral Martin drogy, což potvrdil i test, který provedli policisté. Nyní má státní zástupce podle serveru TN.cz k dispozici i posudky znalců.

Psychiatři měli údajně dojít k závěru, že Martin P. byl v době vražd nepříčetný. Trpí prý duševní nemocí. Pokud je tomu skutečně tak, je velice pravděpodobné, že bude trestní stíhání mladého muže zastaveno a podezřelý poputuje do zabezpečovací detence.

Detaily z hrůzné události policisté i nadále tají. Podle prvotních informací ale Martin P. vraždil nožem - sousedé prý střelbu neslyšeli. Těla našel jako první bratr zavražděné Markéty, když se vrátil po noční z práce. O tom, jak brutální vražedné řádění muže muselo být, svědčí i fakt, že tělo jedné z obětí bylo nalezeno v domě, druhé na zahradě a třetí v zahradním domku. 

cocumis ( 14. května 2018 10:14 )

Na to ,aby bral drogy byl dostatečně příčetný že. Takže do báně na doživotí a bez pardónů. Šmejd jeden.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání