Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obrovský zármutek seriálové hvězdy: Davidovi (55) se zabil syn (†16)

Autor: lm - 
11. května 2018
09:55

Velmi smutné období teď prožívá americký herec David Labrava (55), který zazářil v seriálu Zákon gangu (Sons of Anarchy). Jeho 16letý syn si vzal život kvůli depresím. Zdrcený otec to oznámil na sociální síti.

"Nikdy, ani během milionu let, bych si nepomyslel, že tohle budu někdy psát. Tohle je můj chlapec Tycho. Před pár dny si vzal život v 16 letech," oznámil Labrava na Instagramu a ke svému příspěvku připojil i jejich společné snímky. Na nich je pyšný táta se svým milovaným klučinou, který vypadá spokojeně a šťastně.

Tycho se ale uvnitř zřejmě velmi trápil. "Trpěl depresí, což jsme nevěděli, protože to byl takový šťastný malý kluk. Komunikujte se svými milovanými, i když nevidíte žádné příznaky. Opatrujte je. Jsem zdrcený," dodal herec. Ve jménu Tycha byla po tragédii vyhlášena sbírka, přičemž vybrané prostředky poputují na nadace, které pomáhají lidem s depresemi a bipolárními poruchami.

David Labrava se proslavil rolí motorkáře Happyho (Šťístka) v seriálu Zákon gangu. Původně byl producenty najat jen jako technický poradce kvůli jeho členství v klubu Hells Angels. Nakonec z něj ale udělali jednu z ústředních postav a v seriálu vydržel až do úplného konce.

Limone ( 12. května 2018 03:22 )

 Vzít si život sám je vlastně vysvobození, než se nechat zajmout a život si nechat vzít !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání