Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

U jezera našli brutálně zavražděnou Češku (†39): »Řezníkovi« hrozí doživotí

Polák (30) se k vraždě Češky (†39) přiznal.
Polák (30) se k vraždě Češky (†39) přiznal.  (Autor: Reprofoto TVN 24)
Autor: lm - 
9. května 2018
14:40

Brutální vraždu české občanky rozplétají polští policisté. Devětatřicetiletá žena byla nalezena v kaluži krve u jezera Głębokie na západě země. Zraněním bohužel podlehla. Policie už zadržela 30letého Poláka, který měl mít vraždu na svědomí. Média mu dala přezdívku »Štětínský řezník«.

K hrůznému činu došlo v pondělí kolem půl osmé večer. Pomoc zraněné ženě zavolali svědci. Přivolaní policisté začali zraněnou ihned resuscitovat a v oživování pokračovali až do příjezdu záchranářů, všechna snaha byla ale bohužel marná. Podle polských médií oběť utrpěla bodná zranění v oblasti hrudi a krku.

Policie na místě zadržela třicetiletého muže z polského Štětína, který ženu patrně brutálně zavraždil. Podle policie nebyl v době činu pod vlivem alkoholu, vyšetřovatelé si ale vyžádali ještě testy na drogy. Na místě činu byl nalezen i nůž, kterým měl muž vraždu spáchat.

Vyšetřovatelé potvrdili, že žena pocházela z České republiky. Zadržený Polák byl obviněn z vraždy, za což mu podle televize TVN 24 v případě odsouzení hrozí až doživotí. K činu se údajně přiznal, jeho motiv ale zůstává neznámý. Na soud si počká ve vazbě. Podle portálu Radio Szczecin se vrah se svou obětí znal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání