Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To pálí, chlape! Vrahovi vpíchli smrtící injekci, stihl promluvit

Popravený vrah Robert Butts
Popravený vrah Robert Butts  (Autor: Reprofoto)
Autor: čtk šim - 
5. května 2018
08:14

Americký stát Georgie popravil 40letého muže odsouzeného za vraždu vězeňského dozorce mimo službu a krádež automobilu oběti v roce 1996. Robert Butts byl popraven v pátek smrtící injekcí poté, co mu bylo odmítnuto zmírnění rozsudku na doživotní vězení.

Butts se svým komplicem Marionem Wilsonem unesl oběť i s jejím automobilem a poté ji zastřelil ranou do hlavy z brokovnice s upilovanou hlavní.

Auto se pachatelé nejprve snažili prodat v obchodu s ojetinami, ale neuspěli, a tak vozidlo nakonec podpálili. Jednačtyřicetiletý Wilson byl taktéž odsouzen k smrti a čeká na výkon trestu.

Popravu provázely nezvyklé okolnosti. Když se ho zeptali na jeho poslední slova, řekl: „Dnes jsem celý den popíjel kávu.“ Když ho přikurtovali na lehátko, zavřel oči. V okamžiku, kdy mu byla vpíchnuta smrtící látka, stihl ještě promluvit.  „To pálí, chlape,“ zamumlal podle svědků popravený vězeň.

V pátek před soudem opět stanula česká pašeračka Tereza H. Den před jejími narozeninami ale přišlo velké zklamání. Další průtahy s procesem tentokrát zapříčinili nedostavivší se svědci. 

drzaaaa ( 5. května 2018 19:44 )

drzaaaa ( 5. května 2018 19:34 )

sores ( 5. května 2018 09:30 )

Kéž by byl trest smrti i v našem bo.r.delu českém! Smrt za smrt a pedofilům též i když nezabijí oběť, stačí že zprzní dítě na celý život!!!

dyskrymynaclja ( 5. května 2018 08:42 )

Americký stát Georgie to řeší zodpovědně,zbavuje se odpadu

y1xcvbnm ( 5. května 2018 08:35 )

U nás by tento čin dostal 3 roky a kdyby si přinesl potvrzení že ho bolí hlava , tak by byl zproštěn ...............

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání