Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Mrtvola zabalená jako balík! U Olomouce našli tělo neznámého muže

Autor: ČTK ljš - 
3. května 2018
15:53

Zemřel násilnou, nebo přirozenou smrtí? V blízkosti olomoucké městské části Holice bylo v úterý nalezeno tělo mrtvého muže. Leželo v trávě u cesty a bylo přikryté modrou látkou. Policisté nařídili soudní pitvu a se žádostí o pomoc při pátrání po jeho totožnosti se obrací také na veřejnost.

„Tělo muže bylo nalezeno 1. května v Olomouci mezi Holicí a Novými Dvory, položené v trávě u cesty. Bylo přikryté modrou plátěnou textilií. Vypadalo jako zabalený balík,“ řekl policejní mluvčí Libor Hejtman. „Byla nařízena soudní pitva, zatím nebyla stanovena právní kvalifikace. Od ní se bude vše odvíjet dál,“ uvedl mluvčí. Zda mají policisté podezření na násilnou smrt, nechtěl zatím komentovat. „Výsledky pitvy budou známy zřejmě příští týden,“ dodal.

Podle policistů jde o bělocha evropského (balkánského) typu. Muži bylo kolem 30 let, vysoký byl 197 centimetrů a měl atletickou postavu a krátké tmavé vlasy. Mohlo by jít i o cizince, dodal Hejtman. Na sobě měl černé tričko s bílým nápisem „My English is not the yellow from the egg!“, černé sportovní šusťákové kalhoty se třemi světlými proužky po stranách obou nohavic a černou plátěnou šněrovací obuv velikosti 45.

Policisté žádají veřejnost o poskytnutí jakýchkoli poznatků, které by mohly vést ke ztotožnění mrtvého muže. Žádají také případné svědky, kteří si všimli zdánlivě zabaleného balíku.

Upozornění: Galerie obsahuje nerastrovaný snímek mrtvého těla

bersimalinecka ( 3. května 2018 16:10 )

bílý kůň?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání