Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální šikana dívky (13): Čtyři školačky ji zbily tak, že skončila se zlomeným nosem a čelistí

Třináctiletá dívenka byla krutě zbita spolužačkami.
Třináctiletá dívenka byla krutě zbita spolužačkami.  (Autor: Reprofoto ECHO)
Autor: shp - 
4. května 2018
05:28

Bylo jich hodně a ona se neměla šanci bránit. Skončila zbitá a ponížená. Děsivý úděl teprve třináctileté školačky z Anglie byl navíc nahrán na video, které se šířilo sociálními sítěmi. I když policie video stáhla, rodina ho znovu zveřejnila, aby ukázala pravou tvář šikany.

Moje neteř byla napadena čtyřmi dívkami, možná jich bylo i více, v parku poblíž Upton Rocks. Nyní je v nemocnici s pravděpodobně zlomeným nosem, zlomenou čelistí a bůhví čím ještě. Je naprosto vyděšená,“ napsala teta napadené na Facebooku.

Další z dívčiných tetiček, Sarah Roberts, řekla webu ECHO: „Moje neteř je na tom špatně, je na silných sedativech. Chci, aby video bylo sdíleno, aby co nejvíce lidí vidělo záznam a mohlo identifikovat lidi, kteří tohle udělali.“

A jak se zdá, policie má již stopu. „Chtěl bych poděkovat všem, kteří kontaktovali policii ohledně napadení a videa, které kolovalo po Facebooku. Ujišťuji vás, že vše vyšetřujeme ve spolupráci s obětí a její školou,“ prohlásil detektiv Ian Whiley.

kurioko ( 4. května 2018 11:10 )

 U nás vždy útočilo v přesilovce jisté etnikum to už dorazila tahle metoda i do VB?

hanka666 ( 4. května 2018 11:00 )

Naprostý souhlas.Měla jsem v Anglii rodinu. Vrátili se zpět, nikdo ve třídě se nechtěl s její dcerou - mimochodem moc krásnou štíhlou blondýnkou bavit.Tak jsou zpět a říkali, nikdy více

plebejec ( 4. května 2018 09:01 )

Americké školství, náš vzor. Bitky, násilí, zbraně, masturbace...Příklady z holyvúúúdských puberťáckých seriálových sra.ek táhnou. Chlast, sex, fetování, šikana, fára,diskotéky,.... americký blahobyt mládeže. Ať žije feminizmus. 13 leté batole na Klatovsku, která má mít frn.u na čurání masturbuje na mobil, posílá to dál mileci. Prý někdy spolu chodili 10 leté děti se veškole drží za ruce i "rice". A rodiče nic,...naopak, určitě jim zvýší kapesné na mobilní kredit. Celé školství je jeden velký humus,...i s obsahem vyučování. Není to chyba samotného školství, ...je to obraz "práce" našich zákonodárcu. A taky sluníčkové "toleranci" všeho, ve jménu "lidských práv". To oni určují americké mantinely morálky. Kde skončí taková mládež?...na E55, privátech nebo na demonstracích mimovládek na náměstích.

mandat ( 4. května 2018 07:34 )

Nejvetsi bordel na skolach delaji deti migrantu.Je to po cele Zapadni Evrope,ale o tom se nepise.Turci v Nemecku jiz tri generace nosi do skol noze, ohrozuji i ucitele,ve Svedskz se boji uz i policie a v Belgii a Holandsku sefuji jiz muslimske bandy. V Anglii je to take diky, Pakistancum a Afroarabum. Francie je uz ztracena.

pekaaaros ( 4. května 2018 07:27 )

Co tak sleduju, tak nejhorší šikany bývají v Anglii. Tam se s tím fakt nepářou. Když seš mimo kolektiv, tak nemáš jen sociální deprivaci, jak někde, kde si tě jen nevšímaj a nikdo s tebou nechce kamarádit. Ale jde ti už doslova o kejhák a ty se modlíš, aby si tě nikdo nevšímal. A málokdo z dospělých si to přizná, ale je to chyba nás dospěláků. Nikoho jinýho. Máme totiž strach postavit se trendu doby, která šikaně přihřívá polívčičku. Kdo vládne světu? V Anglii především. Póza. Styl. Pozérskej idiotskej povrchní "ďábelskej" styl, kde nic není opravdový, jen to musí dobře vypadat. Pipky v šatičkách na VIP večírcích, drsní rapeři v klipech, herci na cracku co hrají životní role, střídají v postelích milenky, aby pak skončili s rozřezanými žilami u umyvadla, protože nestačili žít svůj "velkej" svět a na pohřbu je ještě uctíváme, jakoby byli svatí, přitom to byly jen trosky, který ovládla póza. A takovým se klaníme, to je dnešní západní společnost. A ty děcka to vidí a ve 13. letech chtějí být přirozeně součástí světa dospělých. Hrají si na krasotinky a na drsňáky, chtějí být stejný, jako ti, o kterých se mezi dospělými v pozerským světě furt píše a mluví v těch největších superlativech. A pak se v tom světě třináctiletých společenských nováčků někdo vymyká tomu pozérskýmu mainstreamu a dostane šikanu. Je to chyba nás dospělých, že dopustíme, aby děcka musely vstupovat do takovýho světa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání