Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trable týraného štěněte Marleyho nekončí: Podstoupilo další operaci

Autor: ljš - 
2. května 2018
19:42

Prožil si peklo, teď ale pejsek Marley, kterého krutě týral jeho majitel Jakub L., statečně bojuje, aby se brzy dostal do nové rodiny. Ve středu podstoupil další operaci, která by měla usnadnit jeho uzdravení.

Veterináři, kteří se o Marleyho starají, ve středu pejskovi vyoperovali dva šrouby. „Uvolnilo se tak napětí a zlepší se hojení kosti,“ řekl televizi Prima ošetřovatel Vladimír Kössl s tím, že štěně operaci zvládlo dobře a už běhá.

Nového majitele pro něj v útulku zatím nevybrali, zájemců je ale hodně. „Marley je velmi temperamentní, bystrý, učenlivý, i když občas maličko svéhlavý hafan. S ostatními zvířaty stále vychází dobře, jen u těch menších někdy začíná při hrách zneužívat svou fyzickou převahu. Je to zkrátka čtyřměsíční rošťák, který si naplno užívá života,“ charakterizoval ho útulek na svém Facebooku.

Jasný zatím také není osud Jakuba L., který Marleyho týral. Soudce projednávání jeho případu odložil. Vyžádal si totiž nový znalecký posudek, který má zhodnotit, zda bude mít zvíře trvalé následky.

villon ( 2. května 2018 22:55 )

Asi bude potřebovat psychiatrycké sledování, psího psýchiatra.

tobinek ( 2. května 2018 20:56 )

Doufám že tu zpuchlou zrůdu zavřou jako toho stejně zpuchlýho cikána Kořalku. Následky, nenásledky ten pes trpěl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání