Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladíka (†19) u Kralup někdo brutálně zavraždil! Podezřelá je příbuzná (23)

Video se připravuje ...
Autor: lm, ČTK - 
2. května 2018
15:19

Brutální smrt devatenáctiletého mladíka v Dolanech nad Vltavou šetří policie jako vraždu! Z činu je podezřelá třiadvacetiletá žena, které v případě odsouzení hrozí deset až 15 let vězení. Mohlo by jít o jeho vlastní sestru.

Středočeští kriminalisté vyšetřují násilnou smrt mladého muže v Dolanech nad Vltavou od úterního dopoledne. Tělo mělo být objeveno v seníku u jednoho z domů a na první pohled bylo údajně zjevné, že zemřel brutální smrtí. Mladík měl totiž údajně prořízlé hrdlo. Policisté nyní oznámili, že čin kvalifikovali jako vraždu.

„V současné době probíhají úkony v trestním řízení, bližší informace tak zatím nelze poskytnout,“ uvedl mluvčí středočeské krajské policie Zdeněk Chalupa. Pouze doplnil, že mladík a dívka byli příbuzní.

To by nasvědčovalo tomu, že jde skutečně o sestru oběti, jak včera informovala agentura Aktu.cz. Podle ní je jednou z vyšetřovacích verzí, že mladík měl údajně obtěžovat mladší sestru či její kamarádku a sourozenci se pohádali. Třiadvacetiletá dívka pak vzala nůž a mladšímu bratrovi probodla krk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání