Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůza u Kralup: Mladíka (†19) našli s podřízlým krkem! Zabila ho sestra?

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
1. května 2018
14:45

Hrůznou smrt vyšetřují středočeští kriminalisté. U Kralup nad Vltavou byl ráno na prvního máje nalezen mrtvý mladý muž (†19) a podle informací z místa měl mít prořízlé hrdlo. Podle reportéra Aktu.cz mu téměř uřízla hlavu jeho vlastní sestra!

"Mohu pouze potvrdit, že středočeští kriminalisté od úterního dopoledne vyšetřují násilnou smrt mladého muže v Dolanech nad Vltavou," řekla nám policejní mluvčí Michaela Richterová. Jestli byl muž zavražděn a další podrobnosti ale odmítla sdělit s tím, že vyšetřování je teprve na počátku a probíhají výslechy svědků.

Podle informací reportéra agentury Aktu.cz leželo tělo v seníku a mladík zemřel velmi brutální smrtí. Podřezat ho měla jeho vlastní sestra poté, co se pokusil znásilnit svou další sestru. Policie tuto informaci odmítla potvrdit, z místa si ale vyšetřovatelé podle reportéra jednu z dívek odvezli.

odol ( 1. května 2018 21:52 )

Čistou pravdu!!!!!

Milann ( 1. května 2018 19:57 )

Mašínovy také dostali metál zato že podřezali svázaného dědu tak proč by ho neměla dostat tato hrdinka.

nika70 ( 1. května 2018 18:16 )

Sestra udělala dobře. Měli by ji místo odsouzení dát metál...

mnpv ( 1. května 2018 17:26 )

Hm, znásilňovalo se stejně, nepamatuju se, že bychom chodili ven v noci. Magorů je pořád stejně,jen se o nich nepsalo na každém kroku. Nějak se to neslučovalo se socialistickou morálkou

gladio ( 1. května 2018 17:22 )

,za socíku se nikdo nebál chodit po nocích na ulici, dnes se bojíme téměř všude, viz obrovský nárůst násilí ,vražd, přepadení, agrese,vámi zrůdami puče 1989

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání