Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřeb Lenky (†37), která se utopila: Tři malí andílci přišli dát mamince sbohem

Autor: lm - 
28. dubna 2018
16:46

Přibližně stovka lidí se přišla rozloučit s Lenkou (†37), která minulý týden o víkendu tragicky zahynula po převrácení raftu na řece Belá. Na pohřbu byly i její tři malé děti- Júlinka (8), Lucinka (7) a Ondrej (3).

Rodina, příbuzní, kamarádi. Ti všichni se v slzách přišli rozloučit s milovanou Lenkou (†37), které se stal osudným rodinný výlet na vodu. "Lenka od nás neodejde, pokud si ji uchováme v našich vzpomínkách. Byla to úžasná matka, kamarádka a především člověk, který nám bude velmi chybět," citoval slova její dlouholeté kamarádky slovenský deník Nový Čas.

Na smutečním obřadu nechyběly ani její malé děti, které samy po tragédii skončily v nemocnici. Júlinka, Lucinka a Ondrejek přišli v doprovodu tatínka, který jim byl oporou. Během obřadu pak zazněly písničky, které svým dojemným významem nešťastným pozůstalým ještě více připomínaly  smrt milující matky a manželky.

Mladá rodina z Bratislavy chtěla strávit slunečný sobotní den vodáckým výletem po řece Belá. Raft se s nimi ale na divoké řece převrátil a zábava se změnila v zoufalý boj o život, který Lenka bohužel prohrála. Silný proud ji unesl daleko od místa tragédie a záchranáři ji později našli mrtvou pod spadlým stromem.

ellenic ( 29. dubna 2018 08:42 )

cotoje Kurwysko nejen přihlouplé, ale hlavně ubožák jsi ty sám . Stala se tragédie, a ty se zmůžeš nadávat nebohé mamince, která při tom zemřela. Také to chápu jako nerozumné rozhodnutí , ale stalo se, tato tragédie by měla být varováním pro ostatní lidi. Divoká řeka, je prostě divoká řeka, ani vesta nemusí být zárukou, když s tebou mlátí prudká voda o kameny.

villon ( 28. dubna 2018 23:33 )

Na takovou maminku můžou být do smrti hrdé, ty dětska. A nejstarší dcerka nastupuje na háčka.

cotoje ( 28. dubna 2018 21:50 )

Dobře jí tak kurwysku přihlouplému, normální člověk sedí s malýma děckama doma a nebezpečí nevyhledává. Co a komu chtěla dokázat, Chuj s ní líto je mi akorát děcek že měli chuje rodiče bo i ten otec je jebnutý že to dovolil

egyptanka ( 28. dubna 2018 21:05 )

Nezodpovědná matka která vystavila děti smrti.

deratizater ( 28. dubna 2018 20:20 )

Nezodpovědná Picza která vystavila vlastní děti tak obrovskému riziku by si zasloužila luxusní pohřeb na úrovní prašivého psa.Za blbost se platí a vo tom život je

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání