Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kdo je štědrý dárce pašeračky Terezy: Dává jí důvod k smíchu

Autor: ljš - 
26. dubna 2018
05:00

Jednou tmavě modré sárí s tradičními vzory, jindy zase růžový oděv s bílým šátkem přes ramena. Jak ukazuje klip pákistánské televize Lahore News, vynesla už vysmátá pašeračka Tereza k soudu pěknou řádku outfitů. Jak k nim v pákistánském kriminále přišla?

Milovnice módy, jakou Tereza podle jejích profilů na sociálních sítích je, si musela oddychnout, když zjistila, že jí zatím nečeká každodenní oblékání vězeňského mundúru. Za mřížemi i cestou k soudu může totiž nosit civilní oděv. A že různých oblečků už Tereza předvedla několik!

Podle informací Blesk.cz pochází většina svršků, které Tereza ve vězení má, od pracovníků české ambasády v Pákistánu. Tereza jim totiž po svém zadržení předala několik seznamů s věcmi, které potřebuje. "Šlo hlavně o oblečení, hygienické potřeby a potraviny," řekl zdroj. Úředníci pak mezi sebou udělali sbírku, díky níž Tereza za mřížemi nestrádá.

Obviněnou podporuje ale také rodina. "Poslali nějaké finance, aby tam měla obživu," uvedla po Terezině zadržení v rozhovoru pro Blesk.cz její nejlepší kamarádka Simona. Příbuzní ale Češku drží nad vodou také po psychické stránce. V úterý jí asistent českého honorárního konzula během soudního jednání předal dopisy, které jí napsali.

Zatím se tak zdá, že Tereza pobyt v pákistánském vězení snáší dobře. Podle ministerstva si zatím stěžovala jen na vedro. Z videí pákistánských médií je navíc zřejmé, že cesty k soudu si Češka vyloženě užívá. Před soudní síní na ni vždy čeká dav novinářů a Tereza srší úsměvy. Další líčení ji čeká příští pátek, kdy by už měl žalobce začít předkládat důkazy. 

Heroin v kufru

Pákistánští celníci ženu zadrželi 10. ledna, údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na let do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. Odtud se podle pákistánského tisku chystala pokračovat do Irska. Devět kilogramů drogy našli celníci v ženině kufru.

České ministerstvo spravedlnosti v březnu uvedlo, že Česko chce s Pákistánem uzavřít smlouvu o předávání vězňů. Úřad snahu zdůvodňuje právě případem Češky zadržené pákistánskými úřady v lednu.

beztedoprdele ( 1. května 2018 07:31 )

 Jednou a provždy pašerácká *** zůstane vždy svini a kurva kurvou to jí už nikdo neodpare tak jí tady nelitujte,trest v té nejvyšší sazbě a k tomu bičovat.

simeonsimeonovic ( 29. dubna 2018 20:12 )

Jako, děláte si z nás už s prominutim pr....l? Nemáme na ní náhodou udělat i národní sbírku, aby si holka mohla nakoupit nějaký hadříky? Člověk věří, že jí ten úsměv na hodně dlouho zamrzne a hlavně už nás s ní neotravujte. Krá...a, která pašuje drogy je denně v tisku. Ambasáda na ni dělá sbírku. A tady umírají na onkologii děti, a musí se pomalu žebrat po ulicích.

pinkfloyd23455 ( 29. dubna 2018 17:05 )

běžte s kur..vou už do pr..dele to mate malo svych starosti !!vybrala si *** sama dospěla je tak at si za svy jednani taky vyžere co zaslouži a jen at zustane tam kde je ne jěště za svinu orodovat at chudinku vezmou domu!!

spirito2302 ( 29. dubna 2018 10:57 )

Aspoň jí to zvedne kredit, je to pro ni dobrá reklama.

Stanley1000 ( 29. dubna 2018 10:22 )

Kufr těžší o 9 kilo nikdo nepřehlédne, ale pokud Tě zmatou tím, že Ti přibalí něco na pohled těžkého, tak už to tak nevnímáš, zvláště křehká holka, pro niž je těžké i 5kg a jestli je to pět, či 10, to už nepozná, prostě je to sakramentsky těžké. Pozdrav z Bohnic, Dobřan, či Kroměříže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání