Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Milionář Robert uškrtil dceru (†7) páskem od županu: Vraždu u soudu odmítl

24. dubna 2018
22:15

Chladnokrevně uškrtil malou dcerku (†7) a poté zavolal na policii, aby se ke všemu přiznal. Britský milionář Robert Peters (56) podle obžaloby škrtil dítě možná i půl hodiny, u soudu ale odmítá obvinění z vraždy.

Hrůzný případ se odehrál loni v listopadu v londýnské rezidenční čtvrti Raynes Park. Obchodník se starožitnostmi se vrhl na svou dceru a začal ji škrtit. "Uškrtil ji k smrti a celé to trvalo několik minut - možná dokonce i 20 a 30 minut," uvedl žalobce Mukul Chawla u soudu, který má rozhodnout o trestu pro milionáře.

Peters u soudu nepopírá, že dívenku zabil, odmítá ale nařčení z vraždy. Podle obhájce trpěl středně vážnou depresivní chorobou a měl by být proto souzen »jen« pro zabití. O jeho duševním stavu v době činu musí rozhodnout porota, podle žalobce byl ale příčetný a jeho zdravotní stav rozhodně nezpůsobil, že by nevěděl, co dělá.

Milionář navíc po svém činu zavolal na policii a suše jim oznámil, že "se stala vražda". "Pak řekl, že bylo zavražděno dítě. Když se ho operátorka potřetí zeptala, kdo ho zabil, tak odpověděl: 'To já.'," popsal žalobce před soudem. Policisté na místo činu dorazili po pěti minutách, navzdory jejich velké snaze ale holčička po převozu do nemocnice zemřela. Soud s mužem bude v následujících dnech pokračovat.

 

 

PremyslOtakar ( 25. dubna 2018 06:52 )

 Vy jste cocoti,abych neutopil já vás blbečci,chudák holka a vy tu píšete takové sračky,ukázka co jste za dementy!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání