Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vždyť je to kriminálnice! Pákistánci se zlobí, že se z pašeračky Terezy dělá hvězda

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
24. dubna 2018
05:00

Je krásná a se svými blonďatými vlasy pro Pákistánce exotická! Díky svému vzhledu je Češka Tereza H. (21), kterou v lednu zadrželi na letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu, v jihoasijské zemi miláčkem médií. Nemá však jen fanoušky, ale také řadu odpůrců. Ti se nad jejími videy rozčilují.

Vášně v Pákistánu rozpoutalo zejména video místní televize Lahore News, která po posledním stání, kterého se Češka zúčastnila minulý čtvrtek, zveřejnila sestřih jejích nejlepších záběrů. Ten je doplněný rytmickou hudbou a střídá jeden záběr usmívající se Terezy za druhým, jako by Češka kráčela po červeném koberci, a ne po chodbě soudní budovy.

Řadu lidí to v diskusích pobouřilo. „Pákistánká média v celé své kráse,“ zlobí se jeden z diskutující. „A já myslel, že je to kriminálnice,“ zní další kritický příspěvek. Za to Terezini obdivovatelé nešetří obdivnými srdíčky.

Češku obviněnou z pašování heroinu čeká další soud v úterý 24. dubna. Je ale otázkou, zda se Tereza opět nepřijde k soudu jen „vyvětrat“ a nevymyslí se svým právníkem další kličku, kterou by nechali jednání odročit. Minulý týden k tomu došlo hned dvakrát, nejdříve kvůli tomu, že nový advokát teprve podepisoval zmocnění, podruhé proto, že potřeboval čas na seznámení se spisem.

Drogy v kufru

Pákistánští celníci ženu zadrželi údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na let do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. Odtud se podle pákistánského tisku chystala pokračovat do Irska. Heroin našli celníci v kufru zadržené.

Za pašování drog jsou v Pákistánu obvykle velmi vysoké tresty, výjimkou není ani trest smrti. Ten se ale podle českého ministerstva zahraničí zpravidla neuplatňuje vůči cizincům. České ministerstvo spravedlnosti v březnu uvedlo, že Česko chce s Pákistánem uzavřít smlouvu o předávání vězňů. Úřad snahu zdůvodňuje právě případem Češky zadržené v lednu v Pákistánu.

sores ( 24. dubna 2018 15:07 )

Protože čmoudi by jí nejraději op.í.cha.ly! Je to černá rasa a všichni mají černé oči a vlasy s kůží tak jsou z bílé rasy na větvi když se to u nich nevyskytuje u jediné ženské!!!

majojo ( 24. dubna 2018 10:23 )

Moc se mi líbí věta, že ona se svým právníkem vymyslí další kličku. Ona a matka Štiková, to jsou myslitelky.

villon ( 24. dubna 2018 09:47 )

Vypadá strašně. Nevim nevim, jestli by u nás ještě sehnala nějaýho solventního kunčafta. A modelink? Leda snad angažmá ve VIP Prostřeno, mohla by usmažit červy se zálivkou z močky spoluvězeňkyň.

kozinozka ( 24. dubna 2018 09:05 )

Dležitá v životě lidském je jistě inteligence, nikoli zevnějšek( / kla,avý, pomíjivý/ Odrosty bych neřešila, ale hloupost ječasto sebezničující.

renataren ( 24. dubna 2018 07:38 )

Ještě počkejte tak půl roku až budou její černé odrosty dostatečně blond...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání