Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Máma (†37) tří dětí se utopila před jejich zraky. Neměla na sobě vestu

Autor: shp - 
23. dubna 2018
05:00

Chtěli si užít rodinnou pohodu na vodě, ale osud ukázal pětičlenné rodině z Bratislavy odvrácenou tvář. Divoká řeka Belá pochovala ve svých vlnách maminku třech malých dětí (†37). Při sobotním raftování měl člun s mladou rodinou kolizi a převrátil se. Otec rodiny a dětí, které měly záchranné vesty, se zachránil. Milovaná máma, která ji neměla, se utopila.

Rodina z Bratislavy se rozhodla sjet řeku Belá v jejím nejobtížnějším úseku Dovalovo. Na raftu dokonce seděl teprve tříletý chlapec. „Můžeme potvrdit, že během raftingu na řece Belá se převrátila pětičlenná rodina se třemi dětmi,“ potvrdili Novému času záchranáři.

V osudnou chvíli se otec snažil zachovat duchapřítomnost a se synkem se mu podařilo doplavat k břehu. Jeho dvě dcery však silný proud unášel dále. „Slyšel jsem zoufalé dětské volání o pomoc,“ řekl majitel nedaleké elektrárny. Jedno dítě se mu podařilo vytáhnout na břeh.

Okamžitě jsme přivolali pomoc, protože druhé děvčátko se nám podařilo vytáhnout,“ popsal hrozný zážitek. Z dravé řeky ho vytáhli až záchranáři. Obě dcerky měly štěstí, že měly oblečeny vesty. S lehčími poraněními skončily v nemocnici v Martinu.

Obě děti jsou stabilizované, mimo ohrožení života. Jedno je na JIPce a druhé na Klinice anesteziologie a intenzivní medicíny,“ řekla mluvčí nemocnice Katarína Kapustová. Podle informací webu byl nejsmutnější pohled na manžela, který jen sledoval, jak záchranáři z řeky vytahují mrtvolu jeho ženy.

kozinozka ( 23. dubna 2018 13:25 )

Pokud vlastnila záchrannoukou vestu, měla si ji vzít. Jestli ji vůbec nevlastnila, tak je to i o druhých.....

gladio ( 23. dubna 2018 13:23 )

smutné ,vesta je základ pro tyto nebezpečné akce nicméně žijeme ve zrůdném obludném systému zla kde USA a NATO jen ve Vietnamu pomocí chemických zbraní, kobercového bombardování civilistů pod falešnou záminkou k válce vyvraždili přes 4 000 000 lidí a dalších několik milionů zranili žijeme v režimu který je součástí NATO což je teroristická organizace válečných zločinců která vyzbrojuje islámský stát která bez mandátu OSn napadla Srbsko , Libyi, Sýrii, Irák a povraždili tak miliony civilistů je děsivé ,že okupace jsou hitlermedii nazývané mise, alkajda agresivních islamistů jsou nazýváni umírněná opozice spojenci západu , a banderovští neonacisti oslavující hitlera se nazývají ukrajinská proevropská vláda kdykoliv tyto západní zrůdy mohou vyvolat válku nebo občanskou v čr tak jako to udělali v jugoslávii, na ukrajině, v srbsku okamžitě vystoupit bez referenda z fašistické EU která nám jen rozkazuje vyhrožuje nařizuje, a z okupační teroristické organizace NATO která nikdy nechránila hranice ,ale je čistě okupační agresivní

peterwilliams ( 23. dubna 2018 12:00 )

asi ji nechtěla ..aby byla sexy

rukka ( 23. dubna 2018 10:57 )

lidská blbost nezná mezí - ja jako vodák bych se bál do rozvodněný řeky - ale blb který nepřemýšlí se směje jak to pekně skáče až do doby, kdy je po něm. Vesta pod kmenem by ji byla prd platná, ale třeba by se tam nedostala

dietr ( 23. dubna 2018 09:16 )

Matka mrtvá a otec teď může přemýšlet, kdo za to může.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání