Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maroko bezhlavě vybíjí toulavé psy: Chtějí udělat dojem na komisi FIFA

Autor: dce - 
17. dubna 2018
19:15

Otřesné video, které se před několika dny objevilo na internetu, doslova šokovalo milovníky zvířat. Na záběrech Maročané vybíjejí toulavé psy, kteří by mohli zhatit jejich plány ohledně konání FIFA v jejich domovině.

Neuvěřitelné záběry ukazují muže jak v ulicích Agadíru v Maroku střílejí psy a později je odvážejí na hromadách na korbě náklaďáku. Video i další fotografie pořídili ochránci zvířat ze Švýcarska. Podle nich k vybíjení dochází v souvislosti s blížící se návštěvou komise FIFA.

Maroko totiž usiluje o to, aby se v jejich zemi v budoucnu mohl konat Světový pohár ve fotbalu. A právě toulaví psi jim podle jejich mínění kazí obrázek bezpečného a vyspělého země.

Psi přitom byli podle ochránců očkovaní a kastrovaní. Právě švýcarská organizace za poslední měsíce ošetřila tisíce toulavých psů, kterým do uší připevnili i známky s číslem. Právě ty pak našli na mrtvých psech. Těch každý večer, kdy se "lovy" pořádají přibývají desítky.

Podle jednoho ze střelců, každý koho nachytali, že vybíjení psů fotí, či natáčí, nebo se muže dokonce pokouší zastavit, skončil ve vězení. Ochránci zvířat se nyní pokoušejí tomuto vybíjení zabránit a psy ukrývají do domů k místním lidem.

sigmae ( 24. dubna 2018 00:33 )

tak tedy doufám, že v Maroku se žádné mistrovství konat nebude..a hodně dlouho

djaba ( 18. dubna 2018 09:43 )

 Tak si je vy ochránci vezměte k sobě domů .

hafblaf ( 17. dubna 2018 21:41 )

K tomu asi není co dodat, lidskost nemá hranice, plná huba víry a ďábel v činech.

hahapch ( 17. dubna 2018 20:08 )

Agresivní lidé přibývají po celém světě, hrůza co se děje, zavčas zakročit a vystřílet je nebo vybijí vše živé na této planetě! vymlouvat se fotbalem jen obhajují své vraždění, ale nemá s tím nic společného, hnus Maroko kdo to nakázal at tě psy roztrhají na kousky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání