Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Miliardářská dcera Rezešová zabila 4 lidi: Na tohle čekala!

Autor: shp - 
16. dubna 2018
15:07

Zbohatlická dcera Eva Rezešová-Varholíková (41), která si odpykává trest za způsobení dopravní nehody pod vlivem alkoholu, by se mohla po šesti letech vězení dostat podmínečně na svobodu. Bouračka, kterou způsobila, stála život čtyři lidi.

Maďarský deník Blikk připomíná, že odsouzená musí požádat o podmínečné propuštění tři měsíce dopředu. Vyšetřovací soudce potom prověří zprávy o tom, jak se Slovenka během vazby chovala.

Příbuzní Rezešové-Varholíkové deníku potvrdili, že ji ani v nejtěžších časech neopustili a pravidelně ji navštěvovali. Vyjádřili naději, že žádost o podmínečné propuštění na svobodu bude posouzené kladně.

Odvolací soud pro okolí Budapeště odsoudil 11. září 2014 Rezešovou-Varholíkovou na 9 let vězení za dopravní nehodu se čtyřmi oběťmi, kterou v roce 2012 způsobila na maďarské dálnici M3. Trestní senát tím zpřísnil rozsudek soudu 1. stupně.

Podle něj si měla zámožná Slovenka odpykat pouze šest let. Soud uznal Košičanku vinnou z trestného činu jízdy pod vlivem alkoholu a kromě zpřísnění sazby odnětí svobody ji zpřísnil i zákaz řízení motorových vozidel na osm let.

Rezešová-Varholíková se může podmíněně dostat na svobodu po odpykání dvou třetin trestu. Do konce života ji však bude stejně strašit pomyšlení na to, co způsobila. Tři osoby při nehodě zemřely ihned, čtvrtá podlehla popáleninám v nemocnici.

inocenta ( 17. dubna 2018 13:56 )

Justice nebo prezident je obrázek státu a národa, Není žádné "oni" a "my".

europa ( 17. dubna 2018 05:43 )

europa ( 17. dubna 2018 05:40 )

mirazbrna ( 17. dubna 2018 00:58 )

To co udělala se nedá omluvit v žádném případěa za ty 4 zmařené lidské životy je to ale podle mě málo aspoň,že sedí,kdyby se to stalo v naší republice tak jelikož pochází z bohaté rodiny by dostala mnohem mírnější trest,když si vzpomenu na Daru Rolinc,která nejela opilá a pana sexuologa Weisse,který usmrtil 2 osoby tak se mě chce zvracet jakou máme justici!!!

mirazbrna ( 17. dubna 2018 00:46 )

Tak plně s Váma souhlasím,já bych jednal přesně jak popisujete,možná ještě tvrději-ta nezasluhuje slitování-je to odpad lidské společnosti!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání