Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rybáři Petrovi se na udici chytila mrtvola: Na břeh vytáhl tělo mladíka (†23)

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
16. dubna 2018
08:18

Na tento den rybář Peter z Trenčína jen tak nezapomene. Na udici se mu totiž chytil utopený člověk. Rybář jeho mrtvolu přitáhl ke břehu. Stalo se to na řece Váh přímo pod Trenčínským hradem. Policie zjistila, že mrtvým mužem je teprve 23letý Polák. Okolnosti jeho smrti jsou záhadou.

Zabrala mi udice. Já jsem telefonoval a ohnulo mi to udici. Chtěl jsem to vytáhnout a přehodit,“ řekl rybář Peter TV JOJ. Poté, co si rybář uvědomil, že ke břehu přitáhl nehybné lidské tělo, ihned zalarmoval policii. Na místo dorazili i trenčínští hasiči.

Po příjezdu na místo jsme zjistili, že jde o osobu neznámého pohlaví. Po zdokumentování místa jsme pomocí technických lan a potápěčských obleků dostali osobu na břeh, kde si ji převzal policejní technik,“ popsal událost velitel zásahu Michal Šedivý.

Ten následně zjistil, že jde o mladého muže, jehož tělo se ve vodě nacházelo minimálně týden. „Policie zjistila, že se jedná o 23letého muže z Polska,“ informoval mluvčí trenčínské policie Pavol Kudlička.

Tělo nevypadá, že by bylo delší dobu ve vodě. Zatím se nedá vyloučit cizí zavinění, posíláme ho na pitvu,“ uvedla ohledávající lékařka Magdaléna Androvičová. Jedno je jisté. Rybaření pro Petera už nebude jako dřív.

sachmat ( 16. dubna 2018 12:26 )

Tak naši drazí milionáři/miliardáři, chlapcův sen je dovolená, by bylo záhodno mu splnit jeho přání... http://reportermagazin.cz/a/wfSGK/clovek-a-urady-bezte-pracovat...Romští občané, musejí nyní počkat

zubni.pasta ( 16. dubna 2018 12:25 )

Jasně, jenom ať jdou oba makat. Matka se jenom válí doma a vymýšlí nemoci, aby dostala ID.Haranti mohou klidně do školky a ona do práce.

zubni.pasta ( 16. dubna 2018 11:41 )

Pokud něco nutně potřebují, ať si zajdou k doktorovi, ten jim napíše potřebný lék. Ono je lepší škemrat.

zubni.pasta ( 16. dubna 2018 11:39 )

Ti cikáni jsou drzí jak opice, neustále jenom ptají a ptají.

sachmat ( 16. dubna 2018 11:35 )

Takovej úlovek , to vážně nevymyslíš

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání