Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásná modelka (†23) zahynula při pádu letadla: Před smrtí sdílela šokující video

Autor: lm - 
14. dubna 2018
18:59

Šest lidí zahynulo při pondělní nehodě letadla v americkém Phoenixu, Mezi nimi byla i modelka Mariah Coogan (†23), která před vzletem sdílela na sociálních sítích videa usměvavých pasažérů, kteří se těšili na cestu. Letecké neštěstí nikdo nepřežil.

Malé letadlo mělo namířeno z Arizony do Las Vegas, několik minut po vzletu se ale zřítilo na golfové hřiště a zachvátily ho plameny. Na palubě cestovalo celkem šest lidí a nikdo z nich neměl šanci katastrofu přežít.

Mezi pasažéry byla i modelka a trenérka koní Mariah Coogan, která krátce před vzletem sdílela na sociálních sítích videa, jak se všichni na let připravují. Viditelně veselí pasažéři tančili a těšili se do Vegas, aniž by tušili, že za chvíli všichni umřou.

Příčina nehody zatím není známá a je předmětem vyšetřování. Policie ještě oficiálně neidentifikovala všechny oběti, lidé na internetu už ale pláčou za svými příbuznými a kamarády. "Nikdy jsem se necítil tak prázdný. Ztratil jsem svého jediného bratra," napsal zdrcený Akash Patel na Twitter.

Zuzana Stepanova ( 15. dubna 2018 20:34 )

Mariah jsem znala osobne, byla to skvela holka, vsude, kde vesla, skutecne rozzarila mistnost, byt blesk moc nemusim, jsem ráda, že se o ní píše i u nás, že není i nám lhostejné co se stalo nejen jí, ale i těm ostatním a bohužel se nikde nepíše ještě, kdo za to mohl nebo zda to byla jen náhoda. To však stejně životy nevrátí ...pokud jste dotyčné osoby neznali, raději mlčte!

kradu ( 15. dubna 2018 12:04 )

jaký má tenhle článek smysl fetky z redakce blesku?

taupan ( 15. dubna 2018 04:11 )

Předpokládám že pilot byl nejaký hispánec, a předletovou míň v roků dělal mañana, tzn zitra, nikdy. Letecká společnost ho i tak zaměstnavala aby měla multikulturní profil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání