Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Míšu (2) brutálně týrali rodiče, soud ho svěřil babičce, ale…: Taky ho prý bila a křičela na něj!

Autor: dce - 
11. dubna 2018
19:07

Míša skončil před půl rokem v nemocnici poté, co ho jeho nevlastní otec brutálně zbil. Navíc to nebylo poprvé. Na v té době rok a půl starého chlapečka vztáhla ruku klidně i jeho matka. Oba nakonec dostali podmínku a o Míšu se začala starat babička. Teď ho ale sociálka sebrala i jí – sousedé totiž tvrdí, že na něj křičela a také ho často bila!

Míšovi jsou teprve dva roky, ale už si prožil opravdu spoustu zlého. Jeho rodiče Ján a Veronika ho brutálně týrali. „Bili ho oba, ale hlavně přítel mé dcery. Shodil ho na zem v kočárku, když spinkal. Chtěla jsem volat na policii, ale on mě kopl a sebral mi telefon,“ tvrdí Míšova babička Věra (54).

Věc eskalovala, když Ján Míšu zbil pěstmi tak, že dítě skončilo v nemocnici. Na policii pak vypovídali i sousedé – paní Simona potvrdila, že chlapci ubližovala i jeho matka, která ho měla dokonce dusit polštářem. Soud jim udělil dvouletou podmínku a chlapce svěřil do péče babičky.

Nyní ale Míša skončil v dětském domově. Sociálka ho babičce odebrala podle serveru Čas.sk kvůli udání sousedů o dalším týrání! Úřednice měli upozornit, že Míšu babička bije a křičí na něj.

„Babička navzdory podpoře a dohledu nedokázala poskytovat dítěti adekvátní péči, proto úřad podal soudu návrh na umístění dítěte do náhradní péče. Soud o tomto návrhu rozhodl kladně a dítě bylo umístěno do profesionální rodiny dětského domova,“ potvrdila serveru Pluska.sk mluvčí Ústředí práce, sociálních věcí a rodiny Jana Lukáčová.

I paní Věra přiznala, že jí chlapce odebrali, obvinění o týrání ale popírá. „Lidé o mně říkali, že mu nadávám a biji ho, ale není to pravda. Chtěla bych ho k sobě, ale nedovolily to úřady a nesouhlasí s tím ani jeho matka Veronika,“ prozradila Času s tím, že Veronika už požádala o vrácení dítěte do péče.

Wlk47 ( 12. dubna 2018 12:28 )

Ján i Veronika už dávno měli polykat krev, bába prašivá jakbysmet. Nedovedu si představit vědět o tom a nic nedělat. Sice už by asi zas byly paštiky k večeři v neděli, ale ostatky Jána i Veroniky by se již pravděpodobně rozkládaly. Proč neukážete jejich tlamy? Snad se tam někdo najde, kdo je zmrzačí i tou starou mrtvicí

jasnovidec01 ( 11. dubna 2018 21:47 )

Fuj,ta babizna podle tý fotky vypadá jak bachařka ,má hrozně zlej pohled FUJ baba,proč malého neodeberou nastálo a nedají k adopci??lidi co nemúžou mít vlastní děti by byly štastní za malého tvorečka,nebo čekají až ho rodina ???ubije k smrti?

Marcela Pelikanova ( 11. dubna 2018 21:34 )

 Nemuzu toto pochopit...jak je nekdo schopen toto udelat vlastnimu diteti. Je mi z toho smutno...preji chlapeckovi vsechno dobre...milackovi malemu nevinnemu

DWEI ( 11. dubna 2018 21:30 )

Matka - hyena - Veronika už požádala o navrácení syna do péče???? Doufám, že nebude do této rodiny vrácen... Už si za svůj život vytrpěl své chudáček malý!

iFender ( 11. dubna 2018 20:29 )

Jeste ,ze si toho zavcas nekdo vsimnul.Doufam,ze ten cvrcek bude mit stesti v nove rodine.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání