Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sexy motorkářka (†33) zahynula při nehodě: Smrt ji zastihla poté, co jí zemřeli oba rodiče

Autor: shp - 
6. dubna 2018
05:33

Neskutečnou bolest zažívá rodina známé motorkářky a hvězdy Instagramu Annette Carrion (†33). Sexy milovnice motorek zemřela poté, co její stroj sjel ze silnice v Kalifornii na začátku dubna. Smrt ji zastihla nedlouho poté, co zemřela její maminka a tatínek.

Annete byla velmi populární. Na Instagramu získala téměř 150 tisíc sledujících. Na svém profilu propagovala ženskou závodnickou skupinu, kterou spoluzaložila. Jeden z jejích posledních postů byl o jejím otci Fernandovi (†81), který zemřel o čtyři dny dříve než ona.

V listopadu loňského roku přitom zemřela její matka Sofia (†85) na rakovinu slinivky a konečníku. „Poté, co mi před čtyřmi měsíci zemřela maminka, jsem viděla, jak je srdce mého otce roztříštěné. Měl silné deprese z toho, že mu po 35 letech soužití zemřela manželka,“ napsala Annette.

Tehdy ještě netušila, že smrt si brzy přijde i pro ni. Hororový pád ze silnice neměla šanci přežít. „Anette byla přivítána u nebeských bran rodiči Fernandem a Sofií, kteří zemřeli dříve než ona,“ stojí ve smutečním prohlášení.

bizon_pepa ( 6. dubna 2018 10:41 )

Nemely by ji naopak pomoct?

kravanebeska ( 6. dubna 2018 09:46 )

No, spis to bude tim, ze Pleskaci jsou vadni a krome toho, ze neumeji psat pismena, tak ani v cislech nejsou nejsilnejsi a spatne je opsali. A sup, misto 58 tady mame 85. Ale tak jako je to dost podobne, ze.

villon ( 6. dubna 2018 08:51 )

Možná ji převážily do příkopa ta balony... Přito díky nim se stala světově uznávanou instagramátorkou, asi neměla co jinýho nabýdnout... Hořký osud jménem kozy.

kamcerka ( 6. dubna 2018 08:11 )

Zase se mi potvrdila jedná věc. Ti, co odešli na druhý břeh, si vždy přijdou pro své nejoblíbenější krátce po své smrti.

Antonin Blaha ( 6. dubna 2018 07:00 )

 Koleduji si o to sami,zrovna vcera mne na dalnici tri motorkari predjizdeli takovym zpusobem ze jsem se vecer divil ze nebyli ve zpravach jako darci organu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání