Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka se svým přítelem vedla nevěstinec v domově, kde žily tři děti. Výdělkem platila dluhy za drogy

Autor: shp - 
5. dubna 2018
20:31

Jako opravdová matka k pohledání se předvedla Američanka Brittany Dawn Patrick (26) z Pittsburghu. V domově, kde žila s 18měsíčním synem a dvěma dalšími dětmi, provozovala s přítelem nevěstinec. Žena prodávala sama sebe, aby zaplatila dluhy, které si udělala kvůli své drogové závislosti.

Hledám starší a štědré gentlemany, se kterými bych si mohla hrát,“ uvedla Patrick na internetové stránce, kde nabízela své sexuální služby. Její přítel a otec malého chlapce Lukas Roger Trout (27) o jejích aktivitách moc dobře věděl, protože jí s nimi pomáhal, nevěstinec vedl s ní.

V pronajatém domově žil pár se svým synem a dvěma dalšími chlapci ve věku 8 a 10 let, kteří jsou potomky ženy, která jim dům pronajímala. Na vše se přišlo, když do domu dorazil policista v utajení, který případ prostituce vyšetřoval. Když dorazil na místo, otevřel mu Trout.

V náručí přitom držel svého synka, zatímco dva starší chlapci stáli vedle něj. „Ach, vo*e, běž nahoru,“ řekl mu Trout. Jenže namísto placených sexuálních radovánek vytáhl policista na Patrick odznak. Žena se po zatčení svěřila, že si prostitucí vydělávala proto, aby zaplatila dluhy.

Ty si udělala kvůli své drogové závislosti na heroinu. „Bezpečnost dětí byla velmi ohrožena, když byly vystaveny potenciálně nebezpečným mužům v domě, kde byla provozována prostituce,“ uvedla policie. Patrick a Trout byli obviněni z prostituce a ohrožování dětí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání