Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žačka v autoškole nadýchala bezmála tři promile: Místo řidičáku ji čeká soud

Žačka v autoškole nadýchala bezmála tři promile: Místo řidičáku ji čeká soud. (Ilustrační foto)
Žačka v autoškole nadýchala bezmála tři promile: Místo řidičáku ji čeká soud. (Ilustrační foto)  (Autor: sleviste.cz)
Autor: dce - 
4. dubna 2018
13:51

Skutečně veselé Velikonoce musela mít žena z Libereckého kraje. Při náhodné kontrole řidičů policisté zastavili i vůz autoškoly, jejíž žačka nadýchala téměř tři promile. S řidičákem, o který už v minulosti přišla, se tak může rozloučit na dlouhou dobu.

O Velikonocích hlídali provoz na silnicích policisté více než obvykle – náhodné kontroly měly odhalit prohřešky jako nevyhovující stav vozidla či alkohol za volantem. V druhém případě narazili policisté z libereckého kraje na skutečnou „lahůdku“.

Asi nejmarkantnější byla kontrola ženy za volantem vozidla autoškoly. Při vykonávání zkušební jízdy s instruktorkou nadýchala přes 2,8 promile. Policisté jí následně ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Žena navíc v autoškole usilovala o navrácení řidičského průkazu, který jí byl v minulosti odebrán. S tím se teď může zase na dlouho rozloučit. Její opakované protiprávní jednání bude řešit soud a žena si tak získání řidičského oprávnění opět na nějaký čas oddálí,“ dodala Suchánková.

sores ( 4. dubna 2018 16:04 )

Té k.rá.vě ochlastané nikdy nedat řidičák, bude i tak chlastat ten smrad.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání