Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Otec a syn zbili Petra, protože je předjel v autě. Vytáhli na něj pistoli a mlátili ho kamenem

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
29. března 2018
19:35

Tak tohle rozum opravdu nebere. Otec (51) a jeho syn (23) z Kysuckého Nového Města brutálně napadli řidiče Petra za to, že je předjel na silnici. Vytáhli na něj pistoli, bouchali ho pěstmi, kopali a dokonce ho do hlavy bili kamenem. Vše přitom zachytila kamera na palubní desce Petrova vozu.

Peter se zařadil těsně před vozidlo, kde seděla agresivní dvojice. To otce a syna rozhněvalo natolik, že ho začali pronásledovat. Starší muž pak na Petra začal drsně gestikulovat. Za jízdy otevřel dveře a směrem k napadenému naznačoval, že ho podřízne.

Peter se rozhodl, že zastaví. Otec se synem ho okamžitě napadli. „Spolujezdec vytáhl zbraň. Myslel jsem, že jsem mrtev a moje rodina mě už nikdy neuvidí,“ řekl napadený webu tvnoviny.sk.

Jeden z agresorů také sebral kámen a začal s ním řidiče mlátit do hlavy. „Mám dvanáct stehů nebo kolik,“ prohlásil Peter. Když byl napaden, dokonce rodinné duo upozornil, že jsou natáčeni.

Ale ani to je neobměkčilo. „Snažil jsem se dostat do auta. Chtěli mě z něho vytáhnout a chtěli získat kamerový záznam, ale povedlo se mi ujet,“ popsal drsné napadení. Co se stalo poté, je těžko uvěřitelné.

Otec se synem totiž odjeli na policejní stanici, kde na Petra podali trestní oznámení. To se jim ale nevyplatilo, protože byli oba dva nakonec sami obviněni.

Oba byli obviněni ze zločinu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, z přečinu nebezpečného vyhrožování a výtržnictví,“ prohlásil žilinský policejní mluvčí Radko Moravčík.

zvonekdozahrady ( 30. března 2018 06:00 )

 Vítězství lásky a pravdy v praxi.

akko ( 30. března 2018 05:06 )

agent ( 30. března 2018 00:27 )

Dva frustrovaní egoisti s malým se prostě nemohli dohodnout, kdo je právě ten král silnic.

Massoto ( 29. března 2018 23:14 )

 Tak jsem se podíval na video a nějak se mi zdá, že narazili na sebe dva idioti. Vlastně tři Borec teda manévr na přes hubu, může být rád, že kvůli němu nebyla bouračka. Pak si ještě myslí, že bude dál vychovávat a vyleze z auta jak hrdina.. Dostal zaslouženě, ale pašáci to asi taky krapet přepískli ))) Měsíc je všechny tři nechat zametat chodníky a třeba budeme doufat, že se polepší

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání