Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Honza (†24) z Jestřebí záhadně zmizel: Našli ho bohužel mrtvého

Honzu (†24) našli bohužel mrtvého.
Honzu (†24) našli bohužel mrtvého.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš, ČTK - 
30. března 2018
13:31

Policie dnes odvolala pátrání po 24letém Honzovi z obce Jestřebí na Náchodsku, kterého hledala od 27. března. Jeho tělo našli v pátek ráno při pátrací akci dobrovolní hasiči. Muž zřejmě spáchal sebevraždu.

"Tělo bylo dnes ráno objeveno v lese u Slavoňova. Cizí zavinění bylo předběžně vyloučeno," řekla Iva Kormošová z krajského policejního ředitelství.  Slavoňov je od Jestřebí vzdálen vzdušnou čarou necelé tři kilometry.

Policie po muži pátrala od úterý 27. března. Odešel z domova v Jestřebí v neděli 25. března, a od té doby o sobě nedal nikomu vědět. Jeho zamčený automobil Fiat Bravo s osobními doklady i telefonem byl 25. března odpoledne nalezen u hřbitova ve Slavoňově u Nového Města nad Metují na Náchodsku.

V krátké době jde v okolí Nového Města nad Metují o druhý podobný případ. Policie od soboty 10. března pátrala také po 45letém muži. Ten byl nalezen o dva dny později bez známek života v členitém lesnatém terénu Pekelského údolí. Muž s největší pravděpodobností spáchal sebevraždu.

4552 ( 30. března 2018 16:20 )

když nepáchají sebevraždu tak se upracují k smrti, protože se dnes pracuje od rána do večera ,pak se čumí do mobilu a pořád dokola,každý přechodí kdejakou nemoc prostě toto připomíná život robotů, lidskost a obyčejné radosti mizejí doba je šílená.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání