Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Záhadná smrt rodiny s dětmi ve slunném ráji: Udusili se ve spánku!

Autor: ana - 
26. března 2018
18:06

Rodina Sharpova z americké Iowy se rozhodla uniknout chladnému březnu ve slunném Mexiku. Z dovolené se však již nevrátili. Těla rodičů a jejich dvou malých děti byla nalezena ve čtvrtek v jejich pronajatém apartmánu. Podle nejnovějších informací se otrávili plynem.

Těla Kevina Sharpa (†41), manželky Amy (†38) a jejich dětí Sterlinga (†12) a Adriany (†7), byla objevena poté, co příbuzní nahlásili, že jim rodina neodpovídá na telefonáty. Když mexická policie apartmán násilím otevřela, naskytl se jim hrůzný výjev. Uvnitř našli všechny členy rodiny mrtvé.

Poslední zpráva, kterou Sharpovi odeslali, informovala příbuzné, že v pořádku dorazili do apartmánu. Rodina v Americe se o ně začala strachovat již druhý den, protože všichni členové rodiny byli vášnivými přispěvateli fotografií z dovolených. Jejich sociální účty však tentokrát zely prázdnotou. Ani v nejhorším snu by ale příbuzné nenapadlo, že je celá rodina mrtvá. 

Provedené pitva odhalila šokující příčinu. Rodina se udusila ve spánku, zatím blíže nespecifikovaným vysoce toxickým plynem. „Vyšetřování prozatím vyloučilo jakýkoliv motiv sebevraždy,“ řekl státní zástupce Quintana Roo. O jaký druh plynu šlo, je zatím předmětem pátrání. Inspektoři nyní zkoumají všechna plynová zařízení v apartmánu i celé budově.

Příbuzní jsou z celé situace zdrcení. „Nevím, co k tomu dodat. Šťastná rodina, zdravé děti, spokojený vztah. Celý život rodiče pracovali, aby se měly jejich děti dobře, a teď jsou všichni mrtví. Je to nespravedlivé,“ řekla sestřenice Amy, Jane Welandová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání