Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Týraný Marley na cestě za uzdravením: Raubíř už běhá a mazlí se

Autor: dce - 
23. března 2018
18:02

Pražská veterinární klinika, kde se léčilo týrané štěně Marley, zveřejnila nové fotografie i video. Psík vypadá, že už je mu mnohem lépe a dokonce běhá! Veterináři prozradili, jak na tom je a co ho čeká.

Kauza týraného štěněte labradora minulý týden šokovala Česko - čtyřměsíčního psa na videu brutálně kope a škrtí jeho - dnes už bývalý - majitel Jakub L. (24) z Prachatic. Zvíře už mu úřady odebraly a policie dál vyšetřuje případ otřesného týrání, které dokazuje nechutný video záznam.

Marleyho stav byl zpočátku velice kritický, zvíře se ale velice rychle z ošklivých zážitků otřepalo. "Je to velmi houževnaté štěně, které užívá každé volné chvilky ke hře a mazlení... Přejeme ti, Marley, do dalších let už jen spoustu radosti a vlídné zacházení... jsi hrdina," napsal tým veterinární kliniky Jaggy v Praze, kam byl pejsek převezen z Vimperka.

Štěně utrpělo řadu pohmožděnin, poškození mozku se nepotvrdilo. Problémy mu dělá pouze zadní zlomená noha - po brutálním bití se totiž uvolnily hřeby, které ji držely pohromadě. I o to už je ale postaráno. Zda bude mít pes následky i do budoucna, ukáže čas. "Marley ukončil pobyt a byl převezen ke svým zachráncům," dodali veterináři.

Pavlina45 ( 26. března 2018 15:55 )

Tak s tím plně souhlasím.. z toho člověka je mi úplně na blití.. zamindrákovaný blb, s prázdným mozkem.. doufám, že se ti to vrátí i s úroky.. hovado jedno..

montevideo ( 24. března 2018 16:58 )

Já taky trochu o důvodech natočení toho videa pochybuji. Pokud mělo jít o upozornění na týrání, mohlo být mnohem kratší. Autor nemusel čekat, až ten gauner to štěně téměř umlátí.

tobinek ( 24. března 2018 13:44 )

Mazlení je pro chudáčka Marleye asi nová věc. Už snad nebude dělat nic jiného než se mazlit a hrát si. A ty zrůdy co týrájí zvířata a děti by měli dát do výzkumných ústavů na pokusy místo zvířat

reenata ( 24. března 2018 12:25 )

Skvělá zpráva a úžasný pejsek.Apeluji na všechny lidi !!! TOTO NENÍ BOHUŽEL S URČITOSTÍ JEDINÝ ZVÍŘÁTKO,KTERÉ BYLO TÝRÁNO.NEPŘIHLÍŽEJTE MLČKY A POMÁHEJTE TAM,KDYŽ MÁTE PODEZŘENÍ,ŽE SE NĚKDO KE ZVÍŘÁTKŮM,DĚTEM,SENIORŮM CHOVÁ NEPATŘIČNĚ !!ZASÁHNĚTE !! Těch zrůd lidských je tu bohužel hodně.Tenhle parchant není jediný !!!

naidka ( 24. března 2018 10:49 )

O tom by se dalo diskutovat, jestli video na net vyvěsil jako udání nebo jako pochybnou senzaci. Jestli se dá věřit tomu, co napsali, byl po masakru Marley u něj doma a MOŽNÁ s ním jel i na kontrolu na veterině.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání