Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená žena vyhrožovala saniťákům: Za trest přijde o střechu nad hlavou!

Autor: ana - 
26. března 2018
23:07

Kristy Sharmanová z Birminghamu rozhodně není žádný svatoušek. V únoru nechala sprostý vzkaz za oknem záchranářů, kteří zaparkovali před jejím domem. Záchranáři tehdy přijeli pomoci starší ženě, která trpí chronickou obstrukční plicní nemocí. Británii její chování pobouřilo. Soud nyní rozhodl: dívka se musí vystěhovat.

„Jestli ta sanitka není pro nikoho z čísla 14, tak nemáte žádné právo tady parkovat. S**u vám na to, jestli třeba celá ulice zkolabuje. Přeparkujte si tu dodávku od mého domu,“ zněl vzkaz. Dívka nejen že urazila sousedy, záchranáře, ale ještě trvala na vyklizení parkovacího místa pro auto, které neměla. „Jde jen o princip,“ vyjádřila se povedená sousedka na sociálních sítích.

Počtvrté trestaná

Sharmanová měla být podle sousedů během jednoho roku čtyřikrát soudně trestaná. Dívka s andělským kukučem a blond vlásky sice jako andílek působí, ale určitě se tak nechová. „Před tímto incidentem byla zatčena před Vánocemi. Dávali jsme si vánoční večeři a ona vyrážela na soud,“ řekl soused a manžel nemocné ženy Brian Heat.

Kristy milovala večírky a divoký život. Podle jejího tvrzení je jen svérázná a sebevědomá. Za dva měsíce od posledního soudu napsala již zmiňovaný vzkaz. K soudu musela zase. „Nevěřila jsem vlastním očím, vyfotila jsem si vzkaz a sdílela ho na svůj Twitter, protože si slečna zřejmě neuvědomila, že příště můžeme jet právě za ní nebo za někým z její rodiny,“ řekla medička Katie Tudorová.

Přijde o střechu nad hlavou

Na základě stížností sousedů a napsaného vzkazu, který obletěl celý svět, soud rozhodl o tom, že musí opustit dům, ve kterém přes rok žije. Údajně se chovala agresivně a opakovaně rušila sousedy hlukem. Policie dokonce soudci předložila důkazy o jejím kriminálním chování. Do června tak musí najít nový domov, což není v Anglii vůbec jednoduché.

Za sprostý vzkaz navíc musela zaplatit. Policie ji totiž obvinila z výtržnictví. Dostala pokutu 3500 Kč. Obětem musí zaplatit zhruba 850 korun a soudní výlohy ji vyšly na 3850 Kč.

Divoká dívka si ale z rozhodnutí soudu hlavu nedělá. „Myslíte si, že nemám ráda záchranáře. Tak to není. Já jen nenávidím lidi ve své ulici. Je to jednoduché,“ napsala na Twitter. Pobouřila i dalším příspěvkem: „Sedím pohodlně na svém gauči, zatímco novináři stojí venku a snaží se pořídit moji fotku. Jsem na sebe hrdá, nestydím se.“ 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání