Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík se v Karlových Varech pokusil zabít vlastní matku, volání o pomoc zaslechla sousedka

Mladík se v Karlových Varech pokusil zabít vlastní matku, volání o pomoc zaslechla sousedka.
Mladík se v Karlových Varech pokusil zabít vlastní matku, volání o pomoc zaslechla sousedka.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
23. března 2018
12:03

Své sousedce vděčí za záchranu života třiačtyřicetiletá žena z Karlových Varů. Ta to tiž zaslechla ve středu volání o pomoc. Ženu brutálně napadl vlastní syn (23). Přivolaní policisté ho zadrželi a obvinili z pokusu o vraždu!

K napadení ženy v jejím bytě došlo ve středu ve večerních hodinách. "Ženské volání o pomoc zaslechla sousedka, která ihned přivolala policejní hlídku. Policisté vzápětí dorazili na místo, kde se jim podařilo zabránit v dalším fyzickém napadání ženy," uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Třiadvacetiletého syna napadené ženy policie zadržela a převezla do cely předběžného zadržení. Už druhý den ho policisté obvinili z pokusu o vraždu. "Brutálnímu fyzickému napadení ženy měla předcházet jejich slovní rozepře. Napadená žena utrpěla vážná zranění. Na místo jí byla ihned přivolána Zdravotnická záchranná služba a do jejího příjezdu policisté ženě poskytovali první pomoc," dodala Krejčí.

Byl podán podnět na vzetí mladíka do vazby. V případě prokázání viny hrozí obviněnému u soudu trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání