Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zabitá fenka z Příbrami před smrtí trpěla: Majitelku útok šokoval

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
23. března 2018
09:45

Kolik utrpení si před smrtí musela prožít fenka jokšíra z Příbrami, musí odhalit pitva. Zvíře měl zabít čtyřiapadesátiletý přítel majitelky, který v záchvatu vzteku rozmlátil celý byt, kde žili. Případ policie vyšetřuje, útočník skončil na psychiatrii.

"Nečekala jsem to. Nezlobte se, ale musela jsem podepsat mlčenlivost," řekla zloměná majitelka zabité fenky serveru TN.cz. Sedmiměsíčního pejska jí zabil její partner v úterý. Když přišla navečer domů, čekal ji šok. Vybavení bytu i její oblečení bylo zničeno!

Zavolala policii, která zadržela jejího čtyřiapadesátiletého přítele. Později byl převezen na psychiatrii a v současné době je vyšetřován za poškození cizí věci a týrání zvířete. Vzhledem k tomu, že podle prvních poznatků policie pes před smrtí trpěl, hrozí mu až tři roky ve vězení.

V případu byla nařízena pitva, která potvrdí, zda pes zemřel po zvlášť surovém nebo trýznivém způsobu týrání.

tobinek ( 23. března 2018 20:09 )

Měli by ho v tom blázinci nechat do konce života, nic jiného si ten psychopat nezaslouží.

jajas ( 23. března 2018 14:34 )

Nejvíce mne rozčiluje, když pořád píšou, že jim "hrozí" až tři roky....To jakože: tytytyty, cos to udělal a pak ho pustí...? "Vzhledem k tomu, že podle prvních poznatků policie pes před smrtí trpěl, hrozí mu až tři roky ve vězení."

kdoasi ( 23. března 2018 13:12 )

Psychopatů přibývá geometrickou řadou. Ale jsou hájeni zákonem. Majitelka musela podepsat mlčenlivost??? Proč??? Snad aby také nebyl ten haj.zl předhozen davu?!?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání