Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zvrat v případu vraždy Kuciaka: Dostal ránu jistoty! Popravili ho dvěma kulkami

Autor: ljš - 
20. března 2018
12:08

Ne jednu, ale dvě střely měl podle své tchyně novinář Ján Kuciak v těle, když ho kriminalisté našli na místě brutální vraždy. Ukazuje se navíc, že ani jeho snoubenka Martina nezemřela tak, jak se původně předpokládalo.

Nové informace o způsobu vraždy mladých snoubenců se objevily dlouhé tři týdny po činu. Přestože i kriminalisté původně uváděli, že oba zemřeli jednou ranou, vše je podle všeho jinak. Ján měl totiž v těle dvě kulky. "Zřejmě dostal ještě ránu jistoty. Je zarážející, že nám to dosud neřekli," uvedla matka Martiny Zlatica Kušnírová pro server Pluska.sk.

Její dceru podle ní střelil vrah do brady a střela pak prošla přes nos a vyšla ven temenem hlavy. "To naznačuje, že byl blízko ní a přidržoval ji. Nejprve jsem myslela, že to bylo opačně. Viděla jsem, že měla zčernalou ránu pod bradou, myslela jsem ale, že to jsou posmrtné skvrny," vysvětlila.

Mlčet paní Zlatica nehodlá, přestože se za své výstupy stala na internetu terčem kritiky. "Když ztichnu já, ztichnou média a všechno půjde do ztracena. A já to kvůli Jankovi a Martině nesmím dopustit," vysvětluje.

Policie zatím zřejmě žádnou horkou stopu nemá. "Prověřují víc verzí, ale stále platí, že to byla nájemná vražda, vrah tam přišel jen s tímto cílem," uvedl zdroj Plusky. To potvrzuje i Martinina matka. "V peněžence byly peníze, nechyběly zlaté šperky, na místě zůstaly počítače i mobily," řekla.

Poprava

Jána Kuciaka a jeho partnerku Martinu zavraždil zatím neznámý pachatel v jejich domě ve Velké Mači. Za hlavní možný motiv policie považuje Kuciakovu práci. Mladý novinář přitom naposledy pracoval na článku o propojení italské mafie na Ficovu vládu. 

Vše o smrti novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

Poslední článek Jána Kuciaka o propojení italské mafie a slovenské politiky najdete zde >>>

Video  Češka, kterou chrání po vraždě Kuciaka: Den před smrtí mi řekl, že našel spojení na politiky  - tv Joj
Video se připravuje ...

Video  Rakev spustili do hrobu, rozezněly se zvony. Při emotivním loučení se zavražděným Kuciakem tekly slzy  - Jan Jedlička, David Malík
Video se připravuje ...

zzdenda ( 21. března 2018 09:04 )

HLAVNÉ SPRÁVY - Organizátori protestov však nakoniec ukázali, za koho kopú. Na svojej oficiálnej stránke zverejnili 140 mimovládnych organizácií, ktoré ich podporujú, vrátane Nadácie otvorenej spoločnosti, ktorú založil George Soros a rôznych organizácií podporujúcich LGBTI.

openha ( 21. března 2018 08:42 )

Z čeho se bere ta jistota že byl novinář zastřelen k vůli své práci? co když to bylo všechno jinak.jaké mají důkazy? ZARÁŽEJÍCÍ JE TO,ŽE KDYŽ JE TO KVŮLI PRÁCI NOVINÁŘE,TAK JE BYT VZHŮRU NOHAMA,VŽDY VRAZI HLEDAJÍ NĚJAKÝ DŮKAZ NA PAMĚŤOVÝCH MÉDIÍCH,MOBILECH A POČÍTAČÍCH !!! TADY PRÝ NIC NECHYBĚLO .....

4552 ( 21. března 2018 08:10 )

Z čeho se bere ta jistota že byl novinář zastřelen k vůli své práci? co když to bylo všechno jinak.jaké mají důkazy?

snehulak ( 21. března 2018 08:09 )

Každému pokrytci je jasné, kdo to udělal. Jen důkazy jim nějak chybí. Je to jako se sestřeleným letadlem nad Ukrajinou. Všichni vědí, ale důkazy nemají. Měl je údajně podle veřejného prohlášení Obama, ale CIA hned druhý den přispěchala s oznámením, že důkazy nejsou. Já si myslím, že jsou, ale zveřejnit je, by znamenalo ukázat jinam, než na Putina a to se přece nedělá.

vlasok ( 21. března 2018 00:18 )

Ide o vodu a pôdu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání