Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná Nikol (†22) zemřela tři týdny před svatbou: S autem narazila do stromu

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
20. března 2018
19:59

Krásná Nikol (†22) měla zanedlouho oslavit narozeniny, příbuzní teď ale místo oslavy plánují pohřeb. Mladá žena totiž nezvládla řízení a narazila se svým vozem do stromu. Nehodu bohužel nepřežila.

K tragické nehodě došlo v pondělí dopoledne mezi slovenskými obcemi Beladice a Nová Ves nad Žitavou. Podle nepotvrzených informací byla Nikol (†22) zrovna na cestě k příteli. Po výjezdu ze zatáčky ale mladá řidička dostala ve vysoké rychlosti smyk, sjela z cesty a narazila rovnou do stromu.

Svědci nehody se pokusili ženu z vraku dostat, ale nepodařilo se jim to. Střecha byla zatlačená dovnitř a řidička byla zaklíněná. Pomoci jí nedokázali ani přivolaní záchranáři, dívka při nehodě utrpěla zranění neslučitelná se životem.

Příbuzní Nikolky jsou po tragédii na dně, na příští týden pro ni navíc chystali oslavu 23. narozenin. Zanedlouho je pak čekala další veselka, Nikolčin mladší bratr se měl totiž 7. dubna ženit. "Volala jsem synovi, ať přijde domů, ale nechce, je z toho úplně zdrcený. Já nevím, co mám dělat, nemůžu tomu stále uvěřit, to nemůže být pravda," prozradila s pláčem maminka Zuzana serveru Čas.sk.

"Taková krásná byla. Policisté řekli, že mě k ní nyní nepustí, ale já musím jít za ní. Proč jen jela tak rychle? I přítel jí stále říkal, aby jezdila pomaleji. Už měla jednu havárii, před dvěma lety, skončila se zlomeným žebrem. I tak se nepoučila," uzavřela zoufalá matka.

villon ( 21. března 2018 00:55 )

Ale tu popelnici zrušila dokonale, to se musí nechat.

villon ( 21. března 2018 00:52 )

Sexy šťávy co říděj jako dračice jsou nejlepší i v posteli. Dokud nevychladnou.

pjotri ( 20. března 2018 21:58 )

Tak tomu rikam ZAVADEJICI nadpis. Podle nadpisu bych cekal, ze se mela ta kravka vdavat za tri tydny. Blbost, mel se zenit mladsi bracha. Tady vidite nazorne, jak snadno lze informace prekroutit a dat jim absolutne jiny vyznam. A pak novinarum verte.. A zase si bleskaci neodpustili ten stupidni privlastek - KRASNA. To je krasna kazda baba, co autem omota strom? Nebo snad kazda lidska bytost, co ma frndu? Mne vtreba krasna nepripada, spis blba, kdyz se z havarky nepoucila.

mrdkazkrtka ( 20. března 2018 20:27 )

Titulek "Sexy Nikol.." by na plebs, co čte ty vaše totální sračky působilo lépe.Krása je věc estetického cítění, ovšem sex je pudová záležitost, takže účinek na případné čtenáře má mnohem silnější dopad.

y1xcvbnm ( 20. března 2018 20:15 )

zase ten blbý titulek.....krásná Nikol............to máme chápat že to byla zase nějaká pros.....ka ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání