Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tereza nepašovala jediná: Pákistán prověřuje další české "modelky"

Autor: dce - 
18. března 2018
12:01

Odhalení pašeračky Terezy H. (21) z Uherského Hradiště spustilo v Pákistánu doslova lavinu. Místní úřady nyní prověřují i několik dalších dívek, které do země přijely údajně za modelingem. Domnívají se totiž, že Tereza je pouze špičkou ledovce drogového gangu plného krásných dívek.

Pákistánci podle informací serveru iDnes.cz chtějí prověřit několik mladých českých dívek, které za poslední dva roky přijely do Pákistánu za fotomodelingem. Podle inzerátu, který sama Tereza zveřejnila, se totiž dá předpokládat, že mnoho z nich se spíše než modelkami stalo pašeračkami drog...

„Hledám plnoleté dívky a ženy, které jsou krásné a nemají strach z nových věcí. Jedná se o diskrétní focení (nic erotického ani intimního!!!), za nemalé peníze. Práce je v zahraničí na dva týdny," stálo v nabídce.

Pákistánské úřady požádaly o pomoc Británii - zde má totiž žít Terezin šéf Tárik. Místní policie se tedy ihned začala zajímat o třiadvacetiletou Janu, která byla s Terezou kamarádka. "Za fotomodelingem. Fotit. Na letišti jsem prošla kontrolami, žádné drogy jsem nepřevážela. To jsem řekla i policii. Vízum mi zařídil člověk v Irsku,“ tvrdí dívka. Do Pákistánu mířila z Dublinu, kam měla kufr plný drog převézt právě i Tereza.

„Měli jsme to jako neoficiální informaci, že zadržená dívka se stala volavkou většího gangu, kterému měla pomáhat ambasáda v získávání víz pro české dívky,“ řekl iDnesu zdroj blízký vyšetřování z České republiky.

Tereza byla zadržena v Pákistánu začátkem letošního ledna, od té doby je ve vazbě. Soud oficiálně už začal, ale k ničemu zatím nedošel. Mladá Češka požádala o propuštění na kauci, o té bude soudce teprve rozhodovat.

Za delikty spojené s pašováním drog se v Pákistánu udělují tvrdé tresty - Tereze za pašování 9 kil heroinu hrozí až doživotí.

 

pepen ( 19. března 2018 08:20 )

Jděte s tou štětkou do pr....Věděla moc dobře co dělá...chtěla prachy,tak ať trpí.Vůbec ji nelituji!!!!

copy ( 18. března 2018 23:28 )

hahaha, no to určite.

nick55 ( 18. března 2018 20:33 )

Co chtějí prověřovat ? Z databáze jim vyjede, že nějaká Terka z Horní Dolní byla v Pákistánu třeba třikrát - a co jako, pokud ji nechytnou za ruku při pašování, tak co. Jedině, že by ji pak měli v merku a důkladně ji při další cestě za " focením " zkontrolovali. Pelikán a jeho aktivity mi hnuly žlučí, jen ať si to děvenka vyžere. Kdyby ji nechytli, tak se bude dál natřásat a chlubit hadrama a kabelkama a lákat další slepice jako je ona. Na ní se tedy rodiče podepsali

nouzy ( 18. března 2018 20:06 )

 Stejné "modelky" jako ta Jágrova modelka..

deratizater ( 18. března 2018 16:34 )

Porušila vědomě Pákistánské zákony a tak ať si tam přísný trest odsedí.Stejně tak už netřeba vozit do republiky k potrestání Krejčíře když mu napařili JAR přes třicet let kriminálu.Stát ušetří za náklady na jejich věznění několik milionů a ty se dají použít na pomoc slušným občanům

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání