Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragický požár na Znojemsku, který zabil tři děti: Matka posílá kritikům drsný vzkaz!

Autor: dce - 
14. března 2018
17:51

Matka dětí (†1, †4 a †9), které zahynuly při požáru v obci na Znojemsku, prožívá nejhorší období svého života. Jako by tragédie, která její rodinu postihla, nestačila – musí čelit mnoha útokům na sociálních sítích. Přes rodinného přítele v úterý poslala všem drsný vzkaz!

Pondělní požár v malé obci na Znojemsku zcela zničil život jedné rodiny. Hořet začalo patrně přímo v pokoji, kde spaly tři malé děti, spekuluje se, že na vině je přímotop. Když na místo kolem 4. ráno přijeli hasiči, před domem, ze kterého vycházel černý dým, stáli tři dospělí – děti i nemohoucí prababička zůstaly uvnitř…

Hasičům se podařilo vytáhnout seniorku, která nakonec přežila, i tři děti. Ty ovšem takové štěstí neměly – resuscitace byly marné…

Od prvních chvil čelí matka dětí výrazné kritice, že dětem z domu nepomohla, ačkoliv se sama zachránila. Mnozí komentující na sociálních sítích na ni nevybíravě útočí. Její příbuzní a známí se ji snaží bránit, ale marně. Žena se nakonec právě přes rodinného přítele rozhodla vyjádřit sama.

Dluhy nemáme žádné, dávali jsme dům do kupy pomalu, příští týden měl přijet elektrikář dělat elektriku, není vám to blbé? Já se snažila děti vytáhnout, ale nešlo to. Plameny byly všude, kouř dusivý, ani hasiči v maskách tam nemohli jít!“ vysvětluje žena.

„První příspěvek, co vůbec píšu. Jsem v háji úplně, včera jsem tomu pořád nemohla uvěřit, že jsem o ně přišla! Bohužel to zlý sen nebyl! Dnes jsem se zhroutila. Byla jsem u psychologa, mám v sobě antidepresiva a uklidňovací léky. Proto jsem vůbec schopná něco napsat. Nevíte vůbec nic. Nehodnoťte, co neznáte. Jsem zvědavá, až jednou se stane vám nějaká tragédie!“ rozčiluje se na Facebooku.

„Teď je vše pryč! Teď teprve nic nemám! Přišla jsem o všechno! Přišla jsem o své děti, co pro mě byly vším. Jděte k čertu! Matka dětí,“ napsala žena z profilu pana Petra.

Katuse ( 9. dubna 2018 08:16 )

Pejsci nejsou nikde zamceni. Jsem z rodiny a hlidala jsem nejdrive mensiho pejska ktereho si pak vzala puvodni majitelka a ted mam u sebe druheho. Vetsiho tak co se tu zase vyklada za bludy? Vite lidi,ja vas nechapu. Od vysetrovani jsou kriminaliste ne? Tak proc to tu stale resite vy? Take doufam ze se to poradne vysetri. Ale nezaslouzi si ti andilci alespon ted mit uz klid a pokoj? Stale o tom mluvi i lide kteri tam nebyli a nic nevi a nedopreji detem klidny odpocinek. To vas bavi resit problemy druhych? Nemate dost svych starosti? Kazdeho z vas bych chtela v te situaci videt. Je lehke ted rikat jak by jste reagovali a co by jste delali ale byt v te situaci je neco zcela jineho. Doufam ze to poradne vysetri policie ale vy to tu resite i presto ze vlastne nic nevite kdyz policie jeste nic nerekla tak proc to nenechate na nich? To se poznaji lide kteri nejspis nemaji nic na praci. Nic krome pomlouvani,vytvareni spekulaci a rypani do ciziho nestesti. Jste horsi nez bulvary. Stydte se. Nazor muze mit kazdy jakykoliv ale proc to davat verejne najevo? Aby jste si kompenzovali vlastni nedostatky poukazovanim na spekulace ktere nekdo vytvoril? Nebo proto aby jste proste vypadali dobre jako naprosto dokonali lide zatim co se vam nikdo jiny nemuze rovnat? Aaa nebo pro zvyseni vlastniho ega tim ze nekoho vydeptate? Matka deti je nasilnych lecich aby to zvladla a stejne tak i otec nejstarsi holcicky ktery bydlel jinde. Ani on si nezaslouzi po smrti sve dcery uz mit klid aby ji mohl v klidu oplakavat a truchlit? Stale cte tyhle vase kritiky a depta ho to. Uz to nereste a nechte to na prislusnych organech ktere to jak doufam brzy uz vysetri a dejte tem andilkum uz pokoj a nerozmazavejte to kdyz nic nevite. Ty deticky si zaslouzi mir,klid a pokoj

guardiareal ( 7. dubna 2018 11:00 )

Emily 148 Dle doložených faktů odešla s dětmi z azylového domu sama. Našla si bydlení o které následně přišla kvůli nedostatku financí, protože musela živit i pana P. Rendáše, který po příjezdu k nim neměl 2,5 měsíce žádný příjem. Sociální pracovníci v žádném případě neuvažovali dle výslechů o odebrání dětí, protože dle jejich slov se měli deti dobře a nestradali. A tu vasi citaci jste vzala kde prosím? Tleskam lharum!

guardiareal ( 6. dubna 2018 18:35 )

Hasiči dostali oznámení o požáru krátce po třetí hodině ráno. Hasiči prijeli chvíli po půl čtvrté. Jako první na místě byli dobrovolní hasiči z vesnice. Žádná ze sousedek nevypověděla policii že by slyšela dětský pláč nebo křik.

guardiareal ( 6. dubna 2018 17:12 )

Milá paní. Ze záznamů vím že hořet začalo krátce po třetí hodině a hasici na misto dorazili pred čtvrtou. Nejprve se rodina snažila oheň uhasit a dostat děti do bezpečí. Proto nejstarší děvče které mělo nejmladší u sebe nebylo v pokoji kde hořelo, bohužel se stalo že neutekla s miminkem na dvur kam je poslali ale do vedlejšího pokoje. Pro syna se nedostali, protože byl podle údajů od hasičů az vzadu na palandě schoulen na polštáři, avšak v tuto dobu již byl kouř vice než v polovině pokoje a jal je fyzicky dokázané, kouř jde le stropu. Matka dětí byla doma. Dohady o jejím make-upu jsou pravdivé, byla nalíčena, avšak z předešlého dne, kdy se prostě neodlíčila a oblečena nebyla také. Bohužel tato tragédie je jedna z nejhorších co se stala v posledních desetiletích. Pro smůlu všech co zde vymýšlejí jejich lži či takzvané "jedna bába povídala" pravda je jinde a pravda je že ani jeden z obyvatel domu není viníkem za to co se stalo. Pro ty kteří tvrdí, že na jejich místě by se zachovali stoprocentně jinak - nikdo nemůže říct jak se zachová v situaci kterou nezažil. Nikdo z těchto lidí nebyl v okamžiku tohoto neštěstí na místě. Ale řeší to tak, jakoby byli přímo pred domem. Na otázku kdo křičel... Nebyl tam zadny pláč ale křik dospělých, protože hořelo a snažili se oheň uhasit a běhali aby sehnali pomoc. Tato sousedka ktera vypovídala údajně však není vedená v žádné výpovědi svědků. A žádná sousedka neni v žádném domu blízkém jim, musela by být v domě, který je přímo navázán k tomuto domu. Což je pouze jediny dům ale na druhé straně kde hořelo a bydlí zde starší muž, bez manželky. Spekulace lidí na základě lživých nepodložených reportáží je zralá na řešení policie. Hraničí s kyberšikanou. Každý z lynčujících by se měl nad sebou zamyslet. Mám spousty materiálů týkající se tohoto případu. Mluvím jen pravdu.

DiskuzeABC ( 17. března 2018 00:45 )

 Kolik let je tyhle povedeny matince???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání