Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neobvyklé přepadení banky v Argentině: Za přepážku skočil vozíčkář

Fotografie
Neobvyklé přepadení banky v Argentině: Za přepážku skočil vozíčkář.  (Autor: internal)
Autor: ana - 
16. března 2018
23:01

Světlo světa spatřily šokující záběry z roku 2015 z Argentiny. Je na nich vidět scéna jako vystřižená z akčního zlodějského filmu Dannyho parťáci. Tři zločinci vstupují do banky v přestrojení za náhodné kolemjdoucí, kteří pomáhají vozíčkáři. Bankovní pracovníci však brzy zjistí, jak se mýlili.

Dva muži ochotně pomáhají nemohoucímu na invalidním vozíčku. Otevírají mu dveře, pomáhají mu do schodů a aktivně ho dovážejí blízko přepážky. V ten moment invalida vyskočí z křesla. Přepadení začalo!

Dvacet let v chládku

Do banky Rosario ve městě Santa Fe okamžitě vrazil i čtvrtý muž se zbraní. Každý ze zlodějů si hlídal své přidělené místo. Popadli bankovní úřednici a donutili jí otevřít sejf. Z banky si odnesli v přepočtu něco málo přes 300 tisíc. Brzy jsou však dopadeni.

Čtveřice totiž naskákala do auta Ford Focus a vydala se na útěk. Po dvaceti minutách je muži zákona dohonili. Skupinka byla obviněná z ozbrojeného přepadení. Státní zástupce bojuje za nejtvrdší trest. Pachatele chce poslat do chládku na dvacet let. Soud začal v pondělí. Rozsudek by mohl padnout již v pátek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání