Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opilý muž v Jirkově brutálně zbil nemohoucí matku (81): Nechal ji zkrvavenou na chodbě

Opilý muž brutálně zbil nemohoucí matku (81): Nechal ji zkrvavenou na chodbě
Opilý muž brutálně zbil nemohoucí matku (81): Nechal ji zkrvavenou na chodbě  (Autor: Miroslav Lacina)
Autor: nat - 
8. března 2018
13:52

Měl se starat o svoji mámu (81) upoutanou na vozík, její povedený synek (59) se ale opil a bezmocnou ženu zbil do bezvědomí. V bytě v Jirkově na Chomutovsku se odehrálo děsivé drama.

„Vzala ho k sobě bydlet, že se o ni bude starat,“ začíná vyprávět muž z domu, kde stařenka žije. Podle jiných sousedů ale pil, utrácel za alkohol i její peníze, a matka mu to vyčítala. Proto ji údajně napadl.

Policii přivolali lidé z domu, kteří slyšeli křik. „Vypadalo to, že to paní ani nepřežije. Ležela celá zkrvavená na chodbě, když přijeli záchranáři,“ popsal včera sobotní událost soused.

„Ženu jsme odváželi v bezvědomí do nemocnice. Byla těžce zraněná,“ potvrdil mluvčí záchranářů Prokop Voleník. Útočník po činu nadýchal skoro tři promile a byl obviněn z pokusu o vraždu. „Obviněný je stíhán vazebně. Hrozí mu od deseti do osmnácti let vězení,“ sdělila policejní mluvčí Alena Bartošová.

majojo ( 8. března 2018 15:46 )

Kristapána, jen ať to ta debilní matka, která si ho nastěhovala do bytu, neomluví a nezřekne se žaloby! Jinak má parte jistý - tedy ten synáček ho jistě platit nebude a ji čeká pohřeb na státní útraty a rozptyl na pietní loučce. Normálně ho nechat parchanta zavřít do té doby, až bude sám nemohoucí a shnije někde na skládce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání