Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Roman (†39) zemřel na dovolené v Egyptě: Mrazivá předpověď před smrtí

Autor: ana - 
7. března 2018
16:43

Roman (†39) 24. února odletěl se svojí rodinou do Hurghady. Brzy nato zemřel poté, co se u něj objevily problémy s dýchaním. Dva dny před smrtí si na sociální síti vystřelil z místního stejnokroje: „Osvítil mě Alláh, takže už tu zůstanu!“ Netušil, jak blízko byl pravdě. 

Na snímku si Roman v místním pouličním obchodě navlékl tradiční hábit zvaný galabayyas. Oděv je typický pro zdejší muže. Na hlavu si dal šátek. „V tomhle se domů nevracej,“ reagoval na sociální síti kamarád. Další se přidal hned vzápětí: „Ještě si nech narůst vousy!“

Dýchací obtíže

Roman, jeho manželka Hana, dcera Lucrezia (11) a syn Sebastián (6) si užívali společnou dovolenou v Egyptě v hotelu Caribbean World Resorts Soma Bay. Roman a jeho syn však u sebe náhle zpozorovali dýchací obtíže. Ty se objevily jen den od pořízení fotografie.

„Ve čtvrtek dopoledne jsme zajistili převoz klienta do nemocnice, protože si stěžoval na problémy s dýcháním. V nemocnici musel být převezen na oddělení akutní péče, protože jeho stav se zhoršil. Ale bohužel v pátek klient zemřel, podle našich informací na srdeční selhání,“ řekl televizi Nova mluvčí cestovní kanceláře Exim Tours Stanislav Zíma. Synovy problémy se naštěstí neprohlubovaly.  

Zdrcená rodina

Zdrcená rodina se po příletu do Čech nechala podle zdroje televize vyšetřit ve vinohradské nemocnici. Mluvčí nemocnice však odmítla jakkoliv případ komentovat.

Dianka317 ( 11. března 2018 14:52 )

Vy jste taky dobrá čubka co?! Víte *** a ještě si tu děláte *** z mrtvýho člověka, kdyby umřel na ten Váš úžasnej komentář, tak by neměl 40horečky. Je mi z Vás na blití, karma Vám to vrátí

krasomila ( 7. března 2018 18:18 )

Podle fota se ten pán jen normálně zadusil sádlem.

syrucek ( 7. března 2018 18:08 )

kvákat to tu můžete, ale na věci že ten vrah sedí a bude sedět to nic nemění

sores ( 7. března 2018 17:28 )

V Česku se se vším dělají pořád tajnosti to je děsný. Člověk aby se tam bál jet,všude dobře, doma nejlépe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání