Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič ve fabii se zbláznil?! V tunelu se otočil do protisměru a vrátil se na správnou odbočku!

Fotografie
V tunelu je přísný zákaz couvat a otáčet se. Řidiči zelené fabie to nevadilo.  (Autor: internal)
Autor: ana - 
6. března 2018
15:02

Šílený kousek řidiče zelené Škody Fabia nyní řeší policisté ze Slovenska. Hazardér minul odbočku poblíž Žiliny. Uvědomil si to jen o pár stovek metrů dál, v tunelu Považský Chlmec. Místo toho, aby tunelem projel a sjel na další odbočce, se rozhodl otočit se do protisměru a odbočku zpátky dojet.

Jediným štěstím v osudové chvíli byl slabší provoz. Řidič zelené Škody Fabie absolutně nepochopitelně udělal manévr, který odborníci i policisté vyhodnocují jako naprosté a nebezpečné bláznovství. Totožnost hazardéra zatím není známá.

Chyba mohla být osudová

Jen včasným zareagováním operátorů kamerového systému zřejmě nedošlo k vážnější nehodě. Celý incident viděli na kameře. Okamžitě na informační cedule napsali výstrahu, aby ostatní řidiči zastavili.

Řidič zeleného vozidla se uprostřed tunelu otočil a začal ujíždět. Vozidlo jedoucí ihned za ním do něho přitom málem nabouralo. Policisté po hazardérovi za volantem pátrají. V internetových diskusích převládá názor, že by měl okamžitě odevzdat řidičák. Zkrácením cesty o pár minut mohl způsobit obrovské neštěstí, včetně řetězové nehody.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání